Poszukuję Piw!

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • becik
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🍼🍼
    • 2002.07
    • 14999

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Samoglow Wyświetlenie odpowiedzi
    Oczywiście wiem, że nie warzy, jestem w miarę na bieżąco w branży, ale moja prośba jest tu podobna do Grudziądza. Może jeszcze ktoś tego Relakspola ma szansę kupić lub ma jakieś bączki.
    relakspol jest jeszcze do nabycia tu (dzis widziałem, jeszcze stoi):
    Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Comment

• Samoglow
      Kapitan Lagerowej Marynarki
      • 2007.07
      • 606

A czy mógłbym poprosić o te dostępne jeszcze bączki z Relakspola? Bardzo byłbym wdzięczny. Jeśli tak, to poproszę o wiadomość na priv. Co do Hubala, to niestety u Dyrektora już go nie ma... Wielkie dzięki za zainteresowanie i chęć pomocy

Comment

• Samoglow
        • 2007.07
        • 606

Zerknij jeszcze bardzo Cię proszę Marcinka, czy nie ma tam również Hubala i jakiś bączków ze Staropolskiego. Wielkie dzięki!

Comment

• becik
          🍼🍼
          • 2002.07
          • 14999

W tym sklepiku jest Bacowe Mocne w NRW, zainteresowany?
          Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Comment

• Samoglow
            • 2007.07
            • 606

Powiem tak: mnie zależy na 2 rzeczach jednocześnie: spróbowaniu piwa z Relakspola, ponieważ nie miałem takiej okazji, oraz na uzupełnianiu mojej kolekcji bączków. Chętni bym spróbował, ale mam w tej chwili sporo wydatków, a najwięcej w tym wszystkim kosztuje przesyłka, więc dziękuję, ale ograniczę się do Relakspolowych (i innych wymienionych) bączków. Do listy dorzucę jeszcze bączki z Krajana oraz Witnicy oraz Kipera. Z góry dzięki za info!

Comment

• abernacka
              🥛🥛🥛🥛
              • 2003.12
              • 10861

Bączki z Witnicy masz w Intermarche.
              Piwna turystyka według abernackiego

Comment

• Pendragon
                🥛🥛🥛
                • 2006.03
                • 13952

Relakspola masz w Browarku w gdyńskim Tesco (przynajmniej był jeszcze w ostatni czwartek), tyle że nie z bączka. No ale chodzi ci o zaliczenie...

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• Samoglow
                  • 2007.07
                  • 606

Właśnie rzecz tym, że w Browarku nie ma Relakspola w bączkach, a żeby spróbować, to oczywiście spróbuję. Oj co do Intermarche, to się niestety mylisz. Po pierwsze od jak pamiętam mieli tylko Koźlaka Eksportowego w 0,5l oraz Portera w 0,5l i bączku 0,33l a teraz już od jakiegoś pół roku Witnica leje Portera do Picnica a nie bączka, a inne wciąż "bączkuje", ale w Muszkieterach ich nie ma. Także prośba o bączki z Relakspola i Witnicy wciąż aktualna, Kiper, Staropolski i Krajan także. (O Zodiaku już nie wspomnę, bo mnie zlinczujecie ), ale ja również polecam się z dostępnymi u mnie piwami do wysyłki!

Comment

• MarcinKa
                    Major Piwnych Rewolucji
                    🍼🍼
                    • 2005.02
                    • 2736

Excellenta prawie na pewno Ci kupię, Szlacheckie Mocne może, nie wiem czy jest jeszcze. Ze Staropolskiego na pewno było Mocne, Super Premium i chyba Dobre, nie wiem czy jeszcze są. Jutro wybiorę się do Marii. Z bączków był jeszcze Jagiełło Magnus i Nałęczowskie Ciemne.
                    To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów

Comment

• Samoglow
                      • 2007.07
                      • 606

Zróbmy tak. Z Relakspola, to takie jakie się da w bączkach, Staropolskie tak samo. Fajnie by było, gdybyś jeszcze wypatrzył jakieś bączkowe rarytasy . Magnusa i Nałęczowskie ciemne mam. Wiem, że kiedyś i Origo i Organic z Jagiełły były też w bączkach. Kup bardzo Cię proszę te Relakspole i Staropolskie i zerknij co tam jeszcze w bączkach mają. Dozgonnie wdzięczny - Marcin

Comment

• Pendragon
                        🥛🥛🥛
                        • 2006.03
                        • 13952

Witnicę w bączkach kupisz w Zielonej Górze i okolicach Mam na myśli pilsa i mocne.

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• Samoglow
                          • 2007.07
                          • 606

Fajniuśnie, ale gdzie Gdynia, a gdzie Zielona Góra?!

Comment

• Pendragon
                            🥛🥛🥛
                            • 2006.03
                            • 13952

Może ktoś z ZG ci prześle... Piszę co widziałem naocznie w tym roku.

Comment

• Samoglow
                              • 2007.07
                              • 606

Aaaaaaa! W tym sensie. To dziękuję za namiary

Comment

• abernacka
                                🥛🥛🥛🥛
                                • 2003.12
                                • 10861

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Samoglow Wyświetlenie odpowiedzi
                                (...) Po pierwsze od jak pamiętam mieli tylko Koźlaka Eksportowego w 0,5l oraz Portera w 0,5l i bączku 0,33l a teraz już od jakiegoś pół roku Witnica leje Portera do Picnica a nie bączka, a inne wciąż "bączkuje", ale w Muszkieterach ich nie ma(...)
                                Po pierwsze niesprecyzowałeś o jaki gatunek piwa z Witnicy chcesz w bączkach a po drugie widziałem Portera w bączku ostatnimi czasy (nie pół roku temu) w Intermarche.
                                Piwna turystyka według abernackiego

Comment

Przetwarzanie...
                                X