Poszukuję Piw!

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Bombadil13
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2005.05
    • 2479

Czy ktoś z zacnych forumowiczów móglby mi podeslać PORTERA ze Zduńskiej Woli. Ostatnio otrzymalem od nich folder reklamowy w którym o porterze nie bylo mowy. Lekko się zmartwilem, że może już nie warzą.

W zamian oferuję inne, piwa np z bogarej oferty sklepu SMAK
    Poszukuję

Comment

• e-prezes
      Generał Wszelkich Fermentacji
      🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2002.05
      • 19261

Reflektuje ktoś na niepasteryzowanego Relakspola lub Smoczą Głowę? na pewno są piwa, których ja nie piłem.
      Last edited by e-prezes; 2007-03-29, 23:10.

Comment

• kony
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2005.08
        • 1701

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
        Reflektuje ktoś na niepasteryzowanego Relakspola lub Smoczą Głowę? na pewno są piwa, których ja nie piłem.
        Ja bym reflektował.
        Aktualnie mam "na stanie" Extra Mocne z Koreba i Portera ze Zduńskiej. Pozatym oczywiście to co dostępne powszechnie w Poznaniu.

Comment

• MarcinKa
          Major Piwnych Rewolucji
          🍼🍼
          • 2005.02
          • 2736

Czy ktoś jest w stanie kupić Lwówka Śląskiego Mocnego? Czy to jest jeszcze wykonalne? Prawdopodobnie będę w Żywcu więc jest ewentualnie możliwość transakcji nie pocztowej.
          To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów

Comment

• Bombadil13
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2005.05
            • 2479

Czy ktoś z miłych forumowiczów pomógłby mi w rozszerzeniu piwniczki o kilka buteleczek ŁÓDZKIEGO PORTERA?
            Poszukuję

Comment

• banaszek
              Kapitan Lagerowej Marynarki
              • 2005.02
              • 617

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13 Wyświetlenie odpowiedzi
              Czy ktoś z miłych forumowiczów pomógłby mi w rozszerzeniu piwniczki o kilka buteleczek ŁÓDZKIEGO PORTERA?
              Mam JEDNEGO. Do oddania w dobre ręce. Najgorsze jest to, że nie pamiętam, gdzie go kupowałem (drugi egzemplarz "wyszedł" na IV WWP).
              Ale może chcesz też portera z browaru Staropolskiego, właśnie przywiozłem 5 x 0,33 l.

Comment

• piotry
                • 2005.08
                • 761

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKa Wyświetlenie odpowiedzi
                Czy ktoś jest w stanie kupić Lwówka Śląskiego Mocnego? Czy to jest jeszcze wykonalne? Prawdopodobnie będę w Żywcu więc jest ewentualnie możliwość transakcji nie pocztowej.
                We wrocławiu jest w knajpie Academus
                podobno ostanie butelki po 4 zł za sztuję 0,33

jednak basik je ostatnio piła i nie smakowało jak dawniej "jakieś kwaśne"

niestety nie dam rady go zakupić bo jutro na wczasy jade

pozdrawiam
                piotr

Comment

• Misio82
                  D(r)u(c)h nieuchwytny
                  • 2007.07
                  • 1

Witam wszystkich serdecznie, to mój pierwszy post. Czy wie któryś z szanownych forumowiczów gdzie w Warszawie można zakupić Kujawiaka??

Comment

• arcy
                    Pułkownik Chmielowy Ekspert
                    • 2002.07
                    • 7538

Kup Warkę, wyjdzie na to samo.

Comment

• Sokół83
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2004.12
                      • 1598

na podstawie doznań smakowych (bardzo skąpych zresztą) z dużym prawdopobieństwem mogę stwierdzić, że obecny Kujawiak to to samo piwo co Warka Jasne Pełne

na Twoim miejscu odwiedziłbym ten sklep - kupisz tam znacznie lepsze piwa

P.S. o! widze, że nie jestem sam w swych domysłach
                      Last edited by Sokół83; 2007-07-11, 11:52.
                      Z INNEJ BECZKI

www.fotopolska.eu

Comment

• kentaki
                        Porucznik Browarny Tester
                        • 2002.10
                        • 452

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedzi
                        Kup Warkę, wyjdzie na to samo.
                        Pod warunkiem, że Warka jest z Warki

Comment

• MarcinKa
                          Major Piwnych Rewolucji
                          🍼🍼
                          • 2005.02
                          • 2736

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotry Wyświetlenie odpowiedzi
                          We wrocławiu jest w knajpie Academus
                          podobno ostanie butelki po 4 zł za sztuję 0,33

jednak basik je ostatnio piła i nie smakowało jak dawniej "jakieś kwaśne"

niestety nie dam rady go zakupić bo jutro na wczasy jade

pozdrawiam
                          piotr
                          Nadal reflektuję na Lwówka Śląskiego Mocnego (tylko mocny mnie interesuje, pod warunkiem, że ma kapsel z nadrukiem 15,1, jeśli kapsel jest czysty to nie warto sobie głowy zawracać (chodzi o kapsel, a zbieram z tego co wypiłem)).
                          Tak wygląda ten kapsel.
                          Prawdopodobnie będę we Wrocku na przełomie lipiec/sierpień, wracając z Niemiec. Napewno będę miał coś ciekawego wzamian
                          To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów

Comment

• Bombadil13
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2005.05
                            • 2479

Przeglądając DP zorientowałem się, że nie piłem jeszcze w tym roku piwa z Raciborza. Jak to sie stało
                            Czy ktoś z forumowiczów mógłby mi podesłać piwko z Raciborza?
                            Nie piłem również piw z browarów restauracyjnych:
                            Bierhalle Łódź, Bierhalle Katowice, Spiż Katowice, Spiż Wrocław, CK, Złoty Róg, Płock
                            Jeśli ktoś mógłby mi podesłać piwka z tych browarów byłbym mocno wdzięczny. W rewanżu prześlę piwka z północy i nie tylko
                            Poszukuję

Comment

• Jimmy_jb
                              • 2005.11
                              • 911

Czy w trójmieście można gdzieś kupić piwo Faro lambic lindemans lub ew. innego lambica?
                              Mona Browar Prywatny, Pruszcz Gdański Słoneczna

Comment

• MarcinKa
                                Major Piwnych Rewolucji
                                🍼🍼
                                • 2005.02
                                • 2736

Poszukuję Okocimia Zagłoby, najlepiej butelki.
                                Zbieram etykiety i kapsle z tego co wypiję. Ostatnio zorientowałem się, że brakuje mi Zagłoby. Pytałem dzisiaj w sklepach, ale mówią mi, że wyleciał z rynku już kilka miesięcy temu i jeśli znajdę to tylko przeterminowanego. Jak by ktoś znalazł czy miał to bardzo chętnie odkupię. Najlepiej tak ze 4 butelki, bo z etykietami różnie bywa i pewniej mieć jakąś rezerwę. Na puszkę też reflektuję. Oczywiście coś w rewanżu na pewno się znajdzie.

Comment

Przetwarzanie...
                                X