Spróbuj w delikatesach Alma, w Warszawie jest dostępny i w butelkach i puszkach..
Poszukuję Piw!
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedziPani w sklepie niedoinformowaną jest.
Albo to początki likwidacji marki, albo na Krakowskim rynku idzie tak słabo, że go tu tylko wycofują. Chyba mnie czeka wycieczka do Skawiny.
Dzięki.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Czy ktoś wie czy w Krakowie jest gdzieś do kupienia Weihenstephaner Festbier?To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
posmakował?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziposmakował?
DziękiTo lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Czy ktoś z Was ma może jeszcze sposobność nabycia Grudziądzkich: Dziewiątki, Gotyckiego Krzepkiego, Gotyckiego Classic Stouta lub Hubala z naciskiem na ten ostatni? Byłbym baaaaaaardzo wdzięczny i chętnie też bym coś mógł wysłać. Nie myślałem, że tak ciężko będzie mi się rozstać z tym browarem. Zależy mi też bardzo na bączkach 0,33l ze Staropolskiego. Czy ktoś zechciałby mi pomóc?
Comment
-
-
Po za tym, czy kiedykolwiek Relakspol rozlewal piwo do bączków?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziPo za tym, czy kiedykolwiek Relakspol rozlewal piwo do bączków?
Excellenta mogę kupić, jest jeszcze. Grudziądz też powinien być.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Samoglow Wyświetlenie odpowiedziCzy ktoś z Was ma może jeszcze sposobność nabycia Grudziądzkich: Dziewiątki, Gotyckiego Krzepkiego, Gotyckiego Classic Stouta lub Hubala z naciskiem na ten ostatni? Byłbym baaaaaaardzo wdzięczny i chętnie też bym coś mógł wysłać. Nie myślałem, że tak ciężko będzie mi się rozstać z tym browarem. Zależy mi też bardzo na bączkach 0,33l ze Staropolskiego. Czy ktoś zechciałby mi pomóc?Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
Comment