Poszukuję Piw!

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Kamień
    Porucznik Browarny Tester
    • 2007.07
    • 361

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Samoglow Wyświetlenie odpowiedzi
    Czy ktoś z Was ma może jeszcze sposobność nabycia Grudziądzkich: Dziewiątki, Gotyckiego Krzepkiego...
    Są w Łodzi, w Zofmarze. A przynajmniej były, gdy zaglądałem tam ostatnio, czyli ponad tydzień temu...

Comment

• Samoglow
      Kapitan Lagerowej Marynarki
      • 2007.07
      • 606

A teraz, po otrzymaniu kolejnego, "pocieszającego" kuriera, prosiłbym o informacje jakie obecnie produkował piwa browar w Brzegu? Ja wiem, że to były raczej nieciekawe pozycje, ale mimo to, chętnie bym coś spróbował. Niedawno piłem Hammera, ale to raczej chyba z Głubczyc. Bardzo proszę o info i ewentualnie, czy ktoś byłby tak miły mi jakieś przysłać? U nas na Pomorzu raczej z nimi cienko. Pozdrawiam!

Comment

• MarcinKa
        Major Piwnych Rewolucji
        🍼🍼
        • 2005.02
        • 2736

Pilnie poszukuję Van Pura Mocarza! Byłem dzisiaj w 2 Biedronkach i nie ma go. Chyba wyleciał z oferty, przynajmniej w Krakowie. Jak by ktoś miał, lub mógł kupić to proszę o kontakt na PW. Jak zwykle szukam w celach kolekcjonerskich. W rewanżu mogę obiecać coś znacznie zacniejszego.
        To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów

Comment

• Samoglow
          • 2007.07
          • 606

Ja Ci tego Mocarza sprawdzę jutro. Tydzień temu jeszcze był. Jak coś to ile kupić?

Comment

• MarcinKa
            Major Piwnych Rewolucji
            🍼🍼
            • 2005.02
            • 2736

4 szt. i tylko butelka mnie interesuje. Cele kolekcjonerskie wiec z jak najmniej uszkodzonymi etykietami i kapslami. Z góry dzięki.
            To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów

Comment

• Samoglow
              • 2007.07
              • 606

Jak tylko będzie to kupię. Domyślam się, że chcesz jak najładniejsze. A co z moimi zakupami? Masz coś jeszcze, czy już wysłałeś tak jak było?

Comment

• Samoglow
                • 2007.07
                • 606

Nie wiem, czy nie dostajesz moich privów, czy jak? Pisałem Ci kilka dni temu, że po Mocarzu ani śladu, ale mam 2 puste butle po nim. Czy chciałbyś je? I jeszcze do ogółu: czy ma ktoś może możliwość kupienia kilku wynalazków z Głubczyc lub jeszcze lepiej Brzegu? Chodzi mi o piwa regionalne, nie marketówki typu Krlik, Brax itp.

Comment

• ART
                  mAD'MINd
                  🥛🥛🥛🥛🥛
                  • 2001.02
                  • 23929

No Brax to przecież flagowy produkt
                  - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                  - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                  - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• Samoglow
                    • 2007.07
                    • 606

O nie śmiej się Art, ja po prostu nie znam tych "prawdziwych" Głubczyc. Domyślam się, że to nic ciekawego, bo matketówy to już całkowity horror, ale chciałbym spróbować, póki jeszcze można.

Comment

• ART
                      mAD'MINd
                      🥛🥛🥛🥛🥛
                      • 2001.02
                      • 23929

Świeży Brax z beczki bywał świetnym piwem, rzadko jednak na nie można (mnie) było trafić w takim świeżutkim stanie.
                      - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                      - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                      - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• Samoglow
                        • 2007.07
                        • 606

No dobra, widzę, że nikt mi nie pomoże z Głubczycami. To mam kolejną prośbę, tym razem do Lublinian i okolicznych mieszkańców. Czy byłaby możliwość zakupu Zwierzyńca w tych ciekawych "granatach" 0,33l oraz Carmella? W tym temacie powinno chyba być łatwiej. Z góry dzięki!

Comment

• Gopher
                          Porucznik Browarny Tester
                          • 2007.10
                          • 450

Ze Zwierzyńcem póki co niema problemu (mogą być nawet dwa rodzaje granatów) a z Carmellem ciut gorzej, ale jeszcze można go namierzyć. Tylko jak z odbiorem?
                          Lengyel, magyar – két jó barát, együtt harcol, s issza borát

Comment

• Samoglow
                            • 2007.07
                            • 606

Chyba raczej paczka pocztowa. Przelałbym na podane przez Ciebie konto. Tak wysłał mi ostatnio piwo kolega MarcinKa. Zapakował dobrze owinięte butelki w kartonik i wysłał. Co rozumiesz jako 2 rodzaje granatów?

Comment

• Pendragon
                              Generał Wszelkich Fermentacji
                              🥛🥛🥛
                              • 2006.03
                              • 13952

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Samoglow Wyświetlenie odpowiedzi
                              Co rozumiesz jako 2 rodzaje granatów?
                              Z zawleczką i bez?

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• Samoglow
                                • 2007.07
                                • 606

A czy tym razem znalazłby się śmiałek, który poratował by mnie dając możliwość skosztowania produktów z Raciborza? Obawiam się, że zanim wybiorę się w te rejony nic już po nim nie pozostanie. Czy Racibórz lał jakiekolwiek piwa w bączki? Jeśli nie, to jakiekolwiek ich produkty byłyby mile próbowane

Comment

Przetwarzanie...
                                X