Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Samoglow
Wyświetlenie odpowiedzi
Poszukuję Piw!
Collapse
X
-
A teraz, po otrzymaniu kolejnego, "pocieszającego" kuriera, prosiłbym o informacje jakie obecnie produkował piwa browar w Brzegu? Ja wiem, że to były raczej nieciekawe pozycje, ale mimo to, chętnie bym coś spróbował. Niedawno piłem Hammera, ale to raczej chyba z Głubczyc. Bardzo proszę o info i ewentualnie, czy ktoś byłby tak miły mi jakieś przysłać? U nas na Pomorzu raczej z nimi cienko. Pozdrawiam!
Comment
-
-
Pilnie poszukuję Van Pura Mocarza! Byłem dzisiaj w 2 Biedronkach i nie ma go. Chyba wyleciał z oferty, przynajmniej w Krakowie. Jak by ktoś miał, lub mógł kupić to proszę o kontakt na PW. Jak zwykle szukam w celach kolekcjonerskich. W rewanżu mogę obiecać coś znacznie zacniejszego.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
4 szt. i tylko butelka mnie interesuje. Cele kolekcjonerskie wiec z jak najmniej uszkodzonymi etykietami i kapslami. Z góry dzięki.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Nie wiem, czy nie dostajesz moich privów, czy jak? Pisałem Ci kilka dni temu, że po Mocarzu ani śladu, ale mam 2 puste butle po nim. Czy chciałbyś je? I jeszcze do ogółu: czy ma ktoś może możliwość kupienia kilku wynalazków z Głubczyc lub jeszcze lepiej Brzegu? Chodzi mi o piwa regionalne, nie marketówki typu Krlik, Brax itp.
Comment
-
-
No Brax to przecież flagowy produkt- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Świeży Brax z beczki bywał świetnym piwem, rzadko jednak na nie można (mnie) było trafić w takim świeżutkim stanie.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
No dobra, widzę, że nikt mi nie pomoże z Głubczycami. To mam kolejną prośbę, tym razem do Lublinian i okolicznych mieszkańców. Czy byłaby możliwość zakupu Zwierzyńca w tych ciekawych "granatach" 0,33l oraz Carmella? W tym temacie powinno chyba być łatwiej. Z góry dzięki!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Samoglow Wyświetlenie odpowiedziCo rozumiesz jako 2 rodzaje granatów?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
A czy tym razem znalazłby się śmiałek, który poratował by mnie dając możliwość skosztowania produktów z Raciborza? Obawiam się, że zanim wybiorę się w te rejony nic już po nim nie pozostanie. Czy Racibórz lał jakiekolwiek piwa w bączki? Jeśli nie, to jakiekolwiek ich produkty byłyby mile próbowane
Comment
-
Comment