Bardzo ciekawe co piszesz! Janówa z butelki piłem ostatnio cztery miesiące temu.
Janów ponoć już przestał butelkować piwo
Powtarzam - w sierpniu już nie butelkowali. A cztery miesiące temu był czerwiec. Byłem tam osobiście i miałem przyjemność porozmawiać z Prezesem (serdeczne podziękowania za etykiety - jeżeli tutaj zagląda).
Dalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
Koncepcjami
abernacka napisał(a) ... Jest mi teraz tylko żal, że tak mnie oceniłeś.
nie mam żalu do ciebie jakoś specjalnie... po prostu naprawdę liczyłem na tę paczkę. tobie zdarzyło się to dwukrotnie, ale nie jesteś wyjątkiem - kolega pogoniarz również
E-prezesie jeszcze jedno. Nie była to pierwsza paczka, którą tobie wysłałem i nigdy nie zgłaszałeś mi żadnym problemów. A teraz tak publicznie mnie oczerniać .
Ja też wysyłałem dwa razy paczki do e-prezesa i dwa razy były okaleczone ,ale sporo mojej w tym winy,starałem się,ale nie wyszło.Sorki.ooo odczytałem.No troszkę ...dobra
e-prezes napisał(a) pisałem ci, że przy poprzedniej wymianie jeden konstancin doszedł rozbity, była to tylko jedna butelka zniszczona, więc nie robiłem tragedii
Ja nigdy nikomu nie wysłałem Konstancina. Niby skąd ja go miałem wziąść??
no pszam bardzo, widać ktoś inny! niemniej kiedy przeczytałem protokół miałem niezłą zagwozdkę co mam zrobić - oddać czy przyjąć. wziołem, bo miałem nadzieję, że Rycerzyk będzie do wypicia. jeszcze raz sorry, za wpisanie cię na listę podwójnych rozbijaczy, ale nie zmienia to faktu, że zostałem z niczym i cielaka nie mam czym obdzielić.
Ze swojej strony, raz jeszcze wyślę tobie i Cielakowi po Rycerzyku. Aby nie było między nami żadnych waśni. Strasznie nie lubię jak ktoś ma do mnie o coś uraz.
Za stłuczkę bardzo przepraszam, wydawało mi się, że zabezpieczenie było wystarczające... Poprawię się...
Po kolejnej weryfikacji moja lista poszukiwanych: Bartek, Bojanowo, Edi, Racibórz, Stanley.
Po za tym jakby komuś udało się przelać Spiż i Brovarię...
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
abernacka napisał(a) Ze swojej strony, raz jeszcze wyślę tobie i Cielakowi po Rycerzyku. Aby nie było między nami żadnych waśni. Strasznie nie lubię jak ktoś ma do mnie o coś uraz.
Zgodnie z obietnicą, wysyłam dzisiaj do Krakowa trzy flaszki Rycerzyka oraz do Warszawy dla szanownego burego wilka!
Ps. Wszystkie piwa sa ważne do końca grudnia a więc są świeże i pachnące. Pycha!
Poszukuję piwa z browaru Racibórz. W zamian mogę zaoferować:
- przeterminowany Porter Królewski;
- nieprzeterminowany porter z Witnicy lub Nakła;
lub jakiekolwiek inne piwo dostepne w okolicach Bydgoszczy.
Comment