Zamienię C.K. Browar na Bartka lub Ediego, a najlepiej na Bartka i Ediego. Czekam na PW.
Poszukuję Piw!
Collapse
X
-
Maremali napisał(a)
Poszukuję piwa z browaru Racibórz.
Comment
-
-
Maremali napisał(a)
Adamie 16 serdeczne dzięki za piwka.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Czarna Fortuna
Poszukuje Czarnej Fortuny.
Na wymianę mogę zaoferować piwa z Kmicica, GABa i może jeszcze coś się znajdzie ... z własnej piwnicy."Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Dziękuję adamowi16 za pyszne piwa z Raciborza i Zabrza, choć te z Zabrza chyba pyszniejsze5450 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika LatarnikDziękuję adamowi16 za pyszne piwa z Raciborza i Zabrza, choć te z Zabrza chyba pyszniejsze
A odwzajemniam podziękowania - dzięki latarnikowi posmakowałem już w tym roku Żnina, Kujawiaka i Zodiaka. I muszę zaznaczyć, że Żnin zaskoczył mnie in plus.
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arzyPoszukuje Czarnej Fortuny.
Na wymianę mogę zaoferować piwa z Kmicica, GABa i może jeszcze coś się znajdzie ... z własnej piwnicy."Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Dla przybywających na Giełdę Warszawską mam propozycję. Za piwa z browaru Zabrze (Full, Górnośląskie, i szczególnie Diament) oraz piwa z browaru Racibórz i Portera Witnickiego mogę zaoferować Żywe z Ambera, przegląd Ciechanowa, Noteckie, ewentualnie Okuniew czy porter z Brackiego. Jak ktoś się uprze to Koźlak z Juranda czy Irish z BK.
Oczywiście piwa z browarów typu Bartek czy EDI, Janów Lubelski są jak najbardziej mile widziane ale nie wierzę w dostawę takich więc skupiam się na powyższych.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
I Żnin bym chętnie na wymianę uzyskał.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
Comment