Górnośląskie i Diament to i ja bym chętnie wypił... Po za tym interesuje mnie porter ze Staropolskiego. Coś w zamian na pewno by się wymyśliło.
Poszukuję Piw!
Collapse
X
-
Piwa z Browaru Zabrze (w tym Diamenta) też bym łakomie przyjął na podniebienie No i strzeleckiego porterka, nic nie wspominając o całym przeglądzie Raciborzabigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Czy znalazłaby się chętna, zmotoryzowana osoba, która by mi na giełdę podrzuciła skrzyneczkę portera bossa?
Oczywiście z kaucją czy bez (mam butelki) - biorę.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Tym razem poszukuję następujacych piw z Browarów:
-Romus
-Jagiełło
-EDI
-Bojanowo
-Regina
W zamian oferuję tradycyjnie piwa z renomowanych browarów :
-Gościszewo
-Amber
-Kormoran
-Jurand
-Boss (porter)
-Krajan
-EB
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arzyPoszukuje Czarnej Fortuny.
Na wymianę mogę zaoferować piwa z Kmicica, GABa i może jeszcze coś się znajdzie ... z własnej piwnicy."Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonPoszukuję piw z browarów: Gościszewo, Krajan, (...)
Comment
-
-
Chciałem bardzo podziękować abernacka za Rycerza z Gościszewa, Portera z Krajana i Żywe z Ambera.
Last edited by arzy; 2005-02-11, 09:04."Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaJAcksonie za miesiąc pojawię sie przelotem we Wrocku z Gościszewem i Krajanem dla ciebie.MM961
4:-)
Comment
-
Comment