W tym miejscu chciałbym bardzo serdecznie podziękować koledze Arzy'emu za przysłanie mi Kmicica i Gab'a. Twoje zdrowie
Poszukuję Piw!
Collapse
X
-
-
Już tylko miesiąc do Giełdy w Świdnicy. Wybierających się tam - a chętnych na wymianę piwną zapraszam do działania.
Oferuję piwa dostępne we Wrocławiu, np. GAB, Lwówek, Namysłów itp.
Dodatkowo w ilościach niedużych różnorodne piwa domowe z Mikrobrowaru "Siódemka" - np. Ciemniaczki, Klasztorniaki kilku odmian, Mocne, Pełne, Porterki, Półpszeniczniaki i inne interesujące wynalazki.
Ja chętnie zaopiekuję się tym, co u Was w regionie warzą , np.
-Regina (bączki)
-Jurand
-Amber (bączki)
-Gościszewo
-Żnin (bączki)
-Brackie
-Chociwel
-Czarnków
-Kormoran
Reszta info na PW
Piwo łączy ludzi, lecz poglądy na jego temat ich dzielą ....
Wiejski Browar Domowy "Garns 'n' Roses"
Comment
-
-
Drogi Carlbergu mogę tobie dostarczyć na giełdę: Gościszewo, Chociwel Sarmackie(Pet z Biedronki), z Ambera Classica, Kormorana (Cherry, Irish) i Juranda.
Comment
-
-
Drogi Carlbergu Chociwel dostaniesz w każdej Biedronce.Irish'a i Cherry szukaj w Auchan'ach.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
cielak, Twoje zdrowie CK browarem. Dzięki za paczkę5450 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna
Comment
-
-
Dzięki za piwka arcy , wielkie buziaki od mojej żony"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Perłyfan, dzięki za piwko"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Comment
-
-
Za tydzień giełda w Świdnicy - mam zatem pytanie: czy ktoś mógłby mi przywieźć ze 3 sztuki Portera Strzeleckiego? Dostałam wprawdzie od Cielaka troche, ale jest zapotrzebowanie na dodatkowe sztuki
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika perłyfanARZY - dziekówka za strzeleckie Porterki!!! Twoje zdrowie!"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Comment
-
-
Chciałbym serdecznie podziękować koledze mapajak'owi za pyszną paczkę z Romusem i Jagiełłem!
Comment
-
-
Ja również dziękuję koledze Abernacka za wspaniałego Rycerza i Krajana oraz kolegom/koleżankom
Maki - za Fortunę i Bossa
Cielak - za Relaxpole
Iron i Małażonka - za przepyszne Ciechany
Bury Wilk - za ciekawy zestaw piw z okolic Warszawy
Comment
-
-
A my - znaczy Małażonka i ja dziękujemy Mapajakowi za dwa strzeleckie portery - jeden wypiliśmy, a drugi powędrował do skrzynki w celu przeterminowania się - czyli do kolekcjibigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
Comment