Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson
Poszukuję Piw!
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_AlehouseA czym to tłumaczą? Mogłeś zapytać, czy nie lubią zarabiać na swoich piwach?
Ale bardziej tu chyba chodzi o kwestię czystości naczyń itp. Piwo może się zepsuc, komuś nie będzie smakowało i informacja pójdzie w świat.
Wiem że my raczej o to dbamy i zdajemy sobie z tego sprawę, ale oni już tego nie wiedzą.
Myślę że MaciejP jest tu bardziej kompetentną osobą co do przyczyn nie nalewania do własnych naczyń klientów piwa z Brovarii.(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
To chyba będę musiał się pofatygować do Poznania. Mam dziwną ochotę spróbować w tym roku piwa z wszystkich browarów w Polsce.
Pytanie czysto teoretyczne: jeżeli ktoś kupi sobie normalnie piwo w Brovarii w szklance i potem własnoręcznie przeleje do własnej butelki i ją zabierze, to zostanie zatrzymany przez ochronę i zmuszony do wypicia na miejscu?MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika albeertosRaczej nie, "bo nie"
Ale bardziej tu chyba chodzi o kwestię czystości naczyń itp. Piwo może się zepsuc, komuś nie będzie smakowało i informacja pójdzie w świat.
Wiem że my raczej o to dbamy i zdajemy sobie z tego sprawę, ale oni już tego nie wiedzą.
Myślę że MaciejP jest tu bardziej kompetentną osobą co do przyczyn nie nalewania do własnych naczyń klientów piwa z Brovarii.Last edited by e-prezes; 2005-10-05, 11:03.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonKto poratuje poszukującego piw z browarów:
- Romus
- Bojanowo
- Brovaria
- BrowArmia
- CK browar
- Haust
- Koreb
- Spiż Katowice
- Stary Kraków
może liczyć na dozgonną wdzięczność, zwrot poniesionych kosztów oraz piwa z innych (dostępnych dla mnie) browarów.
Z góry dzięki
Nadal poszukiwane:
- Romus
- Bojanowo
- Brovaria
- BrowArmia
- Haust
- Koreb
- Spiż Katowice
Może do końca roku uda mi się dzięki pomocy jakiegoś dobrego człowieka spróbować piw ze wszyskich polskich browarów.Last edited by JAckson; 2005-10-31, 08:02.MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ewabartkowskaszukam piwa red stripe- Jamaica.
Ps. I nie pisz postów gdzie popadnie, tylko w adekwtnym temacie, do poszukiwania piwa np. służy ten tematŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesz pewną taką nieśmiałością podpytuję kto mógłby mnie poratować...
poszukuję piw z następujących browarów:
Romus,
Bojanowo,
Szwejk,
Goch,
Jagiełło,
Koreb,
Grudziądz,
Janów.
Comment
-
Comment