Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson
Zabrze gdzie na piwo?
Collapse
X
-
Last edited by adam16; 2006-02-27, 12:46.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonA czy pod browarem w Zabrzu działa jakiś sklepik firmowy?Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotNiestety nie ale niektóre rzeczy mozesz dostać w browarze w dziale marketingu.
W sumie piwo z Zabrza to chyba w Suwałkach sprzedają....Last edited by JAckson; 2006-03-03, 08:10.MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonByłem pod browarem. Sklepiku rzeczywiście brak. Na szczęście strażnik na bramie był na tyle przystępny, że pozwolił zrobić parę fotek z zewnątrz i jedną wewnatrz (zdjęcie planu browaru wiszącego na ścianie - pewnie tajne ). Dodatkowo połączył mnie telefonicznie z działem marketingu. Kobieta z którą rozmawiałem poinformowała mnie, że tak naprawdę dział marketingu znajduje się w Rakszawie i tam powinienem się udać po informacje marketingowe. Szkła, kapsli nie mają dla kolekcjonerów na stanie w Zabrzu. Jedynie stare etykiety za które jednak podziękowałem. W sumie mogłem je wziąść - przynajmniej wszedłbym do środka . Gdzie można kupić piwo z Zabrza w Zabrzu tego również nie udało mi się dowiedzieć. W najbliższym sklepie na przeciwko browaru z Zabrza był tylko Super Piwosz. Z około 10 sklepów odwiedzonych w Zabrzu w kilku znalazłem tylko Super Piwosza. Za to wybór piwa z Suwałk chyba większy niż w Suwałkach (5 pozycji). Trafiłem po sztuce Imielina i Grybowa oraz Zagłobę z Okocimia.
W sumie piwo z Zabrza to chyba w Suwałkach sprzedają....
Z piwami tez coraz gorzej.W Bytomiu też tylko Super Piwosz dostępny.Zniknął z półek Full,Górnośląskie,Złota 11,Diament,Korona Za to zalewa nas Van Pur.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotNo to jak na razie kolekcjonersko Zabrze poleciało na pysk.
Z piwami tez coraz gorzej.W Bytomiu też tylko Super Piwosz dostępny.Zniknął z półek Full,Górnośląskie,Złota 11,Diament,Korona Za to zalewa nas Van Pur.
Źeby w mieście ,gdzie jest browar nie można było spokojnie kupić wszystkich wyrobów -toż to zgroza To może ja niedługo po Bosmana będę jeździł w okolice Krakowa (choć w sumie po taką lurę nie ma po co)
Co to się wyrabia-ło matko
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzTo pewnie piwko warzone w Zabrzu zalewa Rzeszów i okolice
Źeby w mieście ,gdzie jest browar nie można było spokojnie kupić wszystkich wyrobów -toż to zgroza To może ja niedługo po Bosmana będę jeździł w okolice Krakowa (choć w sumie po taką lurę nie ma po co)
Co to się wyrabia-ło matkoMM961
4:-)
Comment
-
-
Nigdy nikt mnie nie słucha, a ciągle powtarzam z uporem maniaka, że chora jest sytuacja pozwalająca kupować jednej firmie drugą firmę tak naprawdę tylko po to aby ograniczyć bądź zlikwidować ją jako konkurencję. Jak to mawia Grzegorz Halama - ja wiiedziałem, że tak będzie. Nikt nie kupuje drugiej firmy po to aby ją rozwijać - bo po co????
Mnie szczególnie żal Diamenta, Górnośląskiego i Fulla
Kiszot a co teraz leją w tej knajpie w Bytomiu w której kiedyś byliśmy.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Zaryzykuję twierdzenie, że Diamenta żal najbardziej, bo ostatnio to było jedyne deserowe "piwo słodowe" na naszym rynku...bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythum... Kiszot a co teraz leją w tej knajpie w Bytomiu w której kiedyś byliśmy.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonByłem pod browarem. Sklepiku rzeczywiście brak. Na szczęście strażnik na bramie był na tyle przystępny, że pozwolił zrobić parę fotek z zewnątrz i jedną wewnatrz (zdjęcie planu browaru wiszącego na ścianie - pewnie tajne ). Dodatkowo połączył mnie telefonicznie z działem marketingu. Kobieta z którą rozmawiałem poinformowała mnie, że tak naprawdę dział marketingu znajduje się w Rakszawie i tam powinienem się udać po informacje marketingowe. Szkła, kapsli nie mają dla kolekcjonerów na stanie w Zabrzu. Jedynie stare etykiety za które jednak podziękowałem. W sumie mogłem je wziąść - przynajmniej wszedłbym do środka . Gdzie można kupić piwo z Zabrza w Zabrzu tego również nie udało mi się dowiedzieć. W najbliższym sklepie na przeciwko browaru z Zabrza był tylko Super Piwosz. Z około 10 sklepów odwiedzonych w Zabrzu w kilku znalazłem tylko Super Piwosza. Za to wybór piwa z Suwałk chyba większy niż w Suwałkach (5 pozycji). Trafiłem po sztuce Imielina i Grybowa oraz Zagłobę z Okocimia.
W sumie piwo z Zabrza to chyba w Suwałkach sprzedają....Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Oj trzeba było wejść do środka. Nawet jakbyś wtedy zrezygnował z etykiet to może udało by się dorwać ich piwa. Mnie tam zawsze wystarczyło się ładnie uśmiechnąc do jednej, czy drugiej pani i na jej nazwisko dostać potem piwo w cenie przysługującej pracownikowi browaru.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykCasanovaBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumKiszot a co teraz leją w tej knajpie w Bytomiu w której kiedyś byliśmy.Last edited by kiszot; 2006-03-04, 16:05.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Oj trzeba było wejść do środka. Nawet jakbyś wtedy zrezygnował z etykiet to może udało by się dorwać ich piwa. Mnie tam zawsze wystarczyło się ładnie uśmiechnąc do jednej, czy drugiej pani i na jej nazwisko dostać potem piwo w cenie przysługującej pracownikowi browaru.
Comment
-
Comment