nie wiem czy w dobry dział trafiłem z pytaniem ale nie wie ktos moze gdzie w Poznaniu mozna kupic piwo Quilmes ????????
gdzie kupić piwo Quilmes
Collapse
X
-
W Poznaniu nie wiem ,ale na poczatku kwietnia było w Piwiarni Gambrynus - Blue City Warszawa. Cena~~12 zł but.0,332800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
-
-
Piotr i Paweł w Starym Browarze, przynajmniej był na początku zeszłego tygodnia."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
W Poznaniu to nie wiem, ale właśnie degustuję Quilmes'a
Znalazłem go w Irlandii, w miejscowym sklepie off-licence (monopolowym) - 1,99euro za butelkę 330ml, Quilmes Cerveza, Argentina's favourite beer, Alc. 4,9% Vol., piwo typu lager z dodatkiem kukurydzy, bo to Ameryka Południowa, skład: woda, kukurydza, słód jęczmienny, chmiel, przeciwutleniacz E224 (niestety!!)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Heidewilxen Wyświetlenie odpowiedziW Poznaniu to nie wiem, ale właśnie degustuję Quilmes'a
Znalazłem go w Irlandii, w miejscowym sklepie off-licence (monopolowym) - 1,99euro za butelkę 330ml, Quilmes Cerveza, Argentina's favourite beer, Alc. 4,9% Vol., piwo typu lager z dodatkiem kukurydzy, bo to Ameryka Południowa, skład: woda, kukurydza, słód jęczmienny, chmiel, przeciwutleniacz E224 (niestety!!)Last edited by anteks; 2010-08-01, 16:55.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziod pytania minęło już prawie 6 lat2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
Comment
-
-
To prawda, od zamieszczenia pytania minęło trochę czasu, a jeszcze więcej piwa upłynęło
Zgadzam się z przedmówcą, że jednak lepiej późno niż wcale
Poza tym pytanie w nagłówku posta dotyczyło tego, gdzie można kupić piwo Quilmes
Widać, że w Irlandii piwo nawet było tańsze, mimo że akcyza na alkohol tu wysoka, bo piwo Tyskie też kosztuje tu 1,99euro
Comment
-
Comment