Może ktoś polecić jakieś miejsce w Warszawie z beczkami rzeczonych browarów?
Gdzie Ciechanów, Czarnków z beczki?
Collapse
X
-
Czarnkowa o ile mi wiadomo nie ma wogóle w Warszawie (z beczki rzecz jasna), Ciechanów jest w Antykwariacie i w Barze Powiśle (przy wyjściu ze stacji PKP Powiśle)
ps. warto spojrzeć od czasu do czasu do działu Piwo - Gdzie - tam te i ine informacje są zamieszczoneKoniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
Naprawdę niewiele wysiłku wymaga ustalenie tegoTutaj masz Ciechanów (można nawet niepasteryzowane wypić ino z butli), Czarnkowa w Wawie niet.Ostatnia zmiana dokonana przez dkrasnodebski; 2005-03-18, 14:53.Comment
-
Błagam korzystaj z wyszukiwarki. Wyobraź sobie, że cxodziennie kilka osób będzie zadawało takie pytania? I ciągle pisać to samo? Knajpy warszawskie, te godne uwagi i w których lane jest piwo z małych browarów znajdziesz w Piwo - Gdzie.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika duchśpiMoże ktoś polecić jakieś miejsce w Warszawie z beczkami rzeczonych browarów?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Przepraszam wszystkich za te pytania, ale stawiam je z uwagi na czasy ostatnich odpowiedzi. W ogóle sugerowałbym:
1. wprowadzenie do Piwo-konkretnie informacji dla każdego piwa, gdzie je można kupić (sklep) lub wypić (beczka) - przez wybieranie z listy województw i dalej konkretnych lokalizacji;
2. aktualizowanie danych o sklepach i knajpach (kto był i widział - daje znać; wtedy przy danej lokalizacji byłby też określony termin aktualizacji).
Wiem, że to wymagałoby dużo pracy od aministratora, ale myślę, że warto. Nie wiem, co mam myśleć o lokalach (ostatnio) opisanych parę lat temu. Wszyscy wiemy, że sytuacja zmienia się z dnia na dzień.
Aktalności informacji mi brakuje - nie wiem, czy wypada mi informować, że np. Miodowe ciechanowskie jest tu i tu, a palone tu i tu...
W każdym razie dzięki za informacje (zwłaszcza te złe---->Czarnków).Comment
-
podobny w założeniach system jest opracowany, tylko czeka na wdrożenie. tymczasem trzymajmy się jako takiego porządku by to co mamy było Uzyteczne.
myślę że wielkim problemem nie będzie dla Ciebie zapytanie w tematach konkretnych knajpek czy dane piwo jeszcze tam jest.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Chodziły słuchy, że Czarnków lany jest w Konstancinie Jeziornej w Starej Papierni ale nikt tego nie sprawdzał.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
ART kiedyś obiecywał uporządkowanie działu "Piwo - gdzie" w sposób bardziej przyjazny dla użytkownika; i na pewno o tym pamięta. *)
Natomiast część druga - aktualizowanie informacji. Tak jest i teraz - ktoś gdzieś był i widział, że coś jest (albo już nie ma): pisze o tym na Forum (chyba, że ktoś nie pisze z założenia - to i nadal nie będzie pisał, nawet w nowym "środowisku") - data aktualizacji jest. Niestety, nikt nie będzie robił co np. miesiąc obchodu opisanych miejsc tylko w celu aktualizacji danych w browar.biz...
*) no i okazało się, że rzeczywiście pamiętaWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_ShaggyNiestety, nikt nie będzie robił co np. miesiąc obchodu opisanych miejsc tylko w celu aktualizacji danych w browar.biz...
[/I]
Cóż za brak ambicjiComment
-
To z lenistwa...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_ShaggyNatomiast część druga - aktualizowanie informacji. Tak jest i teraz - ktoś gdzieś był i widział, że coś jest (albo już nie ma): pisze o tym na Forum (chyba, że ktoś nie pisze z założenia - to i nadal nie będzie pisał, nawet w nowym "środowisku") - data aktualizacji jest. Niestety, nikt nie będzie robił co np. miesiąc obchodu opisanych miejsc tylko w celu aktualizacji danych w browar.biz...
*) no i okazało się, że rzeczywiście pamięta
spoko, mam pewien (mam nadzieję skuteczy w efekcie) pomysł na opisane sytuacje problemowe.
*) co o gwiazdki - niektóre rzeczy powolutku dojrzewają- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!