Mythos/Amstel Wrocław

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • mcr
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2005.04
    • 4

Mythos/Amstel Wrocław

Szukałem, szukałem i nie znalazłem sklepu w którym można to kupić Mythos był kiedyś w Geancie, ale nie ma i nie będzie (ponoć).
    Jeśli wiecie gdzie można to kupić, będę niezmiernie wdzięczny.
  • marco
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2005.04
    • 100

Mythosa możesz kupić w Piotrze i Pawle w Warszawie, to może we Wrocku też jest?

Comment

• mcr
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2005.04
      • 4

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marco
      Mythosa możesz kupić w Piotrze i Pawle w Warszawie, to może we Wrocku też jest?
      Hm, będe w Warszawie w maju, w którym miejscu jest ten sklep?

Comment

• marco
        Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
        • 2005.04
        • 100

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mcr
        Hm, będe w Warszawie w maju, w którym miejscu jest ten sklep?
        Jeden jest w Blue City (tam widziałem Mythosa), a drugi a Jankach obok Ikea.

Comment

Related Topics

Collapse

• e-prezes
          Uszczelka/-i do butli 2 litra z zamknięciem patentowym
          e-prezes
          Została mi jedna szklana butla i czasem z niej korzystałem, choć plastik wydawał się do szybkich zakupów z kranu w drodze lepszy. Ale mam i uszczelka już od dawna nie "trzymała"... no i się rozpadła. Szukałem na aledrogo, ale tam nic. To dość niszowy towar. Ma ktoś jakieś namiary...
          2024-08-28, 11:27
        • dadek
          Niemcy, Erfurt, Zum Güterbahnhof 20, Heimathafen - Erfurter Braumanufaktur
          dadek
          Funkcjonujący od 2017 roku browarek umiejscowiono w starych magazynach kolejowych z czerwonej cegły. Z głównego dworca kolejowego kierujemy się równolegle do torów w kierunku wschodnim przez Kurt Schumacher Straße, przechodzimy mostem przez Gerę i dalej prosto brukowaną ulicą przez tereny...
          2025-01-12, 19:42
        • Prusak
          Brokreacja, Bro lager
          Prusak
          Szukałem, szukałem i nie znalazłem. Pisownia nazwy taka ponieważ na puszce Bro widnieje oddzielnie, ale bez kreski.
          A: 4, 5% obj.
          E: brak
          Jak na niefiltrowane tylko lekkie, ledwo dostrzegalne przymglenie jasnożółtej tonacji.
          W zapachu nuty ziołowo-chmielowe.
          PIana...
          2025-01-04, 19:50
        • Serokomlak
          Islandia, Egilsstaðir, Fagradalsbraut 25, Austri Brugghús
          Serokomlak
          Egilsstaðir to miasteczko (zamieszkałe przez ok. 2,5 tys. mieszkańców) będące komunikacyjnym centrum środkowo-wschodniej Islandii, które jest zwornikiem w regionie Austurland. Z Egilsstaðir można udać się do Seyðisfjörður - portu (można tu kupić ciekawe piwa warzone dla miejscowych sklepów...
          2024-10-27, 01:16
        • pebejot
          Małe Antyle, Sint Maarten, Philipsburg, Caribbean Brewing Company
          pebejot
          Kolejny mały browar przemysłowy na małej wyspie, zlokalizowany na południowo-wschodnim skrawku holenderskiej części St. Maarten.
          Pół kilometra od browaru znajduje się międzynarodowy port morski, do którego przybijają wielkie wycieczkowce, dowożące na wyspę każdego dnia tysiące...
          2023-04-07, 10:17
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...