Czy ktoś wie gdzie można w Warszawie dostać gościszewskiego Rycerza? Będę jutro w stolycy i chętnie zakupiłbym kilka butelek. Jako że w Łodzi niedostępne (a pite niegdyś w samym Gościszewie - wyborne!), mogę wziąć większą partię do rozprowadzenia po Ziemi Obiecanej.
Poszukuję RYCERZA!
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DreamerCzy ktoś wie gdzie można w Warszawie dostać gościszewskiego Rycerza? Będę jutro w stolycy i chętnie zakupiłbym kilka butelek. (...)Last edited by abernacka; 2005-06-01, 19:43.
-
-
Sorki jeśli namieszałem! Przeczytał, przeczytał tylko znalazłem się w pilnej potrzebie i pewnie nie udało mi się odnaleźć właściwego tematu... Jak się człowiek spieszy, to diabeł karty rozdaje
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DreamerSorki jeśli namieszałem! (...)
Comment
-
-
Do Gdańska za daleko, na razie nie planuję... Ale jak będę w okolicy, to już wiem kogo pytać o pomoc...
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaNie namieszałeś! Dla nie wtajemniczonym w całą sprawę napiszę, że Rycerz jest jedynie dostępny w Trójmieście (w trzech miejscach w Gdyni i w jednym w Gdańsku).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DreamerA to by się zgadzało, bo nawet w samym Gościszewie go nie ma.
Comment
-
Comment