witam sympatyków piwa z pomorksiej 116
Łódź piwo w centrum i nie tylko
Collapse
X
-
Hej ziomalko Rzadko bywam w domu ale jak już jestem to odjeżdżam spod tego sklepu z pełnym kufrem piwa.
Fajnie że odświeżyłaś ten kultowy łódzki tematLepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
-
Niedalekosklepu Zofmar(na skrzyzowaniu Narutowicza i Kopcińskiego) w monopolowym można ruwnież kupić Ciechana, sklep zaopatrzony głównie w masówkę, i ceny droższe niż na Pomorskiej.
Zofmar to najlepszy sklep z pwem jaki widzialemSzklanka wody nie jednemu człowiekowi juz zaszkodziła, natomiast szklanka Pilznera nigdy."
Comment
-
-
Witajcie po raz pierwszy!Musiałem napisać,gdyż mam pytanko.Wiem,że w PERONIE6 można kupić piwko IRISH BEER z browaru Kormoran.Piwo to jest sprzedawane w butelkach 0,33 ,ale nie wiem czy w Lodzi można go kupić.
Macie jakiś pomysł na kupno tego piwa w butelce?Dajcie znać.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika granat862 Wyświetlenie odpowiedziZajrzyj na Pomorska 116 do "Zofmar"a juz tam widzialem to piwko.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Hess Wyświetlenie odpowiedziNa pewno zajrzę!Dzięki!
Na pułeczce widziałem jakieś 20 buteleczek.Szklanka wody nie jednemu człowiekowi juz zaszkodziła, natomiast szklanka Pilznera nigdy."
Comment
-
-
Tydzień temu właśnie tam kupiłem, tyle że to chyba Zwierz z Lublina.Lepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
Comment