Witaj!
Pytanie bardzo ogólne więc odpowiedź będzie szczegółowa
Jakiś czas temu (dosyć dawno) je widziałem w markecie Champion na Retkini w Łodzi. Jeśli Ci to coś pomoże
Jakiś czas temu (dosyć dawno) je widziałem w markecie Champion na Retkini w Łodzi. Jeśli Ci to coś pomoże
Właśnie "dosyć dawno" temu to piwo było dostępne w wielu marketach.
Teraz tylko odmiana REDS :-(
W pobliżu Łodzi mam rodzinę. Wyślę list gończy, może akurat...
Dzięki!
Przeszukałem sklepy w Szczecinie, Wrocławiu (znalazłem tylko w pubie), Stargardzie Szczecińskim, Tomaszowie Mazowieckim, Katowicach, zajechałem nawet do Przemysla (oczywiście nie tylko w tym celu :-)) i nie znalazłem piwka :-(
Nawet w Dublinie wersja butelkowa jest tak trudna do ustrzelenia jak galopujacy borsuk w Nadbiebrzanskich kniejach. Na 3 palcach reki niedoswiadczonego operatora pily tarczowej zliczyl bym przypadki spotkania szklanego Murphys'a w sklepie. Generalnie typowym jest tu konserwa lub kij.
Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski. Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Nawet w Dublinie wersja butelkowa jest tak trudna do ustrzelenia jak galopujacy borsuk w Nadbiebrzanskich kniejach. Na 3 palcach reki niedoswiadczonego operatora pily tarczowej zliczyl bym przypadki spotkania szklanego Murphys'a w sklepie. Generalnie typowym jest tu konserwa lub kij.
To dziwne i widze ze ten swiat sie pokrecil
Ostatnio w 4 Sklepach w Hagen widzialem to Piwko-czyzby przezucili sie tylko na Export
Widuję nieraz w Krakowie w "Baryłeczkach" na Karmelickiej i Zwierzynieckiej. Przywieźć komuś do Żywca? Tylko żeby ktoś na pewno odebrał bo nie tanie to piwo Będę w sobotę od 9:45 do 16:30.
moze dlatego ze w Irlandii generalnie butelka jest najmniej chodliwym opakowaniem i zarazem najdrozszym (zmora dla kolekcjonerow etykiet ). W prawie kazdym pubie mozna se zloic Murphysa z beczki a do domu kupic konserwe 0,5 a nie droga i niezwrotna flaszke 0,33. Widac w innych krajach klienci maja inne gusta.
Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski. Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment