No to teraz polowanie, gdzie to kupić?
Regina, Pszeniczne - gdzie kupić?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bury_wilkNo to teraz polowanie, gdzie to kupić?
-
-
Miałem okazję / przyjemność nabyć w Żywcu (tylko nie wiem od kogo - Adam16 będzie wiedział, kto to był) dwie buteleczki; wydegustowałem je natychmiast i stwierdzam, że pszeniczniak niczego sobie.Dalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
Koncepcjami
Comment
-
-
Wydaje mi się że w tym temacie mógłby się wypowiedzieć Wiciu W. Podczas naszej ostatniej rozmowy mówił mi iż transport z pszeniczną Reginą bedzie wysyłany do hurtowni GELAMAX w Tłuszczu pod Warszawą która ma się zająć jego dystrybucją w naszym regionie.Browar Kapitański- Warzone na pełnym morzu
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika akszeingaArcy
Czy moje okulary niedomagają, czy Twoja etykieta już się zaczyna upłynniać?
Arcy pewnie wypił już całą pszeniczną Reginę, a teraz chce "upłynnic" również etykietę i ją też wchłonąć. Czego to nasi forumowicze nie wymyślą"All the good things for those who wait"
Comment
-
-
Piwo naprawdę dobre. Co do dystrybucji to Wiciu mówił, że w Giżycku już jest choć jest duży kłopot z namówieniem sklepikarzy do brania nowości. Liczą na Warszawę w której to piwo ma sie pojawić. A ja liczę, że rzeczywiście się pojawi.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes"pszeniczne" ot tyle! na giełdzie parę osób wypiło, ale może to nie forumowi ludzie, bo zero opinii na razie.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
Comment