Czes, z całym szacunkiem dla niego, był zamieszany w produkcję owego piwa, stąd jego opinia nie była dla mnie w pełni wiarygodną. zresztą jedna opinia to ciut za mało, zwłaszcza jak samemu się jeszcze nie próbowało
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
Czes, z całym szacunkiem dla niego, był zamieszany w produkcję owego piwa, stąd jego opinia nie była dla mnie w pełni wiarygodną. zresztą jedna opinia to ciut za mało, zwłaszcza jak samemu się jeszcze nie próbowało
Czes wcale nie był taki bardzo zamieszany w tę produkcję
A co do opinii - spokojnie, mojego piwka jeszcze nawet schłodzić nie zdążyłam
Piwo naprawdę dobre. Co do dystrybucji to Wiciu mówił, że w Giżycku już jest choć jest duży kłopot z namówieniem sklepikarzy do brania nowości. Liczą na Warszawę w której to piwo ma sie pojawić. A ja liczę, że rzeczywiście się pojawi.
Niech się zgłoszą do Kubusia. Kierowniczka weźmie jak nic
Lepiej madrze wybierzcie hasło na koszulke przyszłoroczną, teraz dopiero co Art rozsyła koszulki "Lud pragnie pszenicy" a w sklepach juz jest pszeniczniak, Widac wyraźny wpływ koszulek na browarowych decydentow, ja proponuje jakiegos gornofermentacyjnego Ale`a, choc można to jeszcze przedyskutować
Dodzwoniłem sie do wspominanej firmy Gelmax - potwierdzają, że maja to piwko.
Czekam na telefon od Pana z Gelmax'u - ma podac gdzie wstawili Pszeniczne.
30 lipca będę prawdopodobnie w Warszawie. Jeśli uda mi sie do tego czasu namierzyć Reginę w Olsztynie (ewentualnie jutro w Kętrzynie) to mogę kilka buteleczek dostarczyć.
Jeden warunek ......... wystawiam torbę z pociągu i ..... kto złapie tego piwo
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cyrkonia
30 lipca będę prawdopodobnie w Warszawie. Jeśli uda mi sie do tego czasu namierzyć Reginę w Olsztynie (ewentualnie jutro w Kętrzynie) to mogę kilka buteleczek dostarczyć.
Jeden warunek ......... wystawiam torbę z pociągu i ..... kto złapie tego piwo
A ten pociąg nie leci przez Chorzów, albo choć przez Katowice?
Jeden z najdziwniejszych firmowych lokali browaru w jakich dotychczas byłem.
PUB Papiernia znajduje się w centrum Żywca, nieco ponad pół kilometra od dworca kolejowego.
Jest to teren przemysłowy, gdzie mieści się sam browar, a PUB Papiernia jest niby nocną dyskoteką, ale tak naprawdę...
Zachęcony informacjami na forum oraz stroną internetową Browar Stranda, zdecydowałem się wyeksplorować (na szybko) temat.
Browar restauracyjny Stranda mieści się na peryferiach Giżycka , zaraz za rogatkami, gdzie kończy się asfalt i zaczyna się dojazd do mariny o tej samej nazwie....
W centralnej części miasta Brovary ( tak ogólnie, bo gdzie tam jest stricte centrum, tego nie mogłem namierzyć.) od 2008 roku działa browar restauracyjny Hof. Mieści się w części centrum handlowego - Terminal. Zajmuje parter, który we wschodnich realiach zwany jest pierwszym piętrem. Wystrój...
Adres browaru niby w Erlangen ale jest to wieś włączona w obszar miasta odległa o ponad 7 km od głównego dworca kolejowego. Spod niego należy najpierw jechać autobusem 286 do przystanku Büchenbach-Lindenstraße i przesiąść się na linię 298 (w godzinach 10-16) lub 287 (poza 10-16). Te autobusy...
Funkcjonujący od 2017 roku browarek umiejscowiono w starych magazynach kolejowych z czerwonej cegły. Z głównego dworca kolejowego kierujemy się równolegle do torów w kierunku wschodnim przez Kurt Schumacher Straße, przechodzimy mostem przez Gerę i dalej prosto brukowaną ulicą przez tereny...
Comment