Czes, z całym szacunkiem dla niego, był zamieszany w produkcję owego piwa, stąd jego opinia nie była dla mnie w pełni wiarygodną. zresztą jedna opinia to ciut za mało, zwłaszcza jak samemu się jeszcze nie próbowało
Regina, Pszeniczne - gdzie kupić?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesCzes, z całym szacunkiem dla niego, był zamieszany w produkcję owego piwa, stąd jego opinia nie była dla mnie w pełni wiarygodną. zresztą jedna opinia to ciut za mało, zwłaszcza jak samemu się jeszcze nie próbowało
A co do opinii - spokojnie, mojego piwka jeszcze nawet schłodzić nie zdążyłam
Comment
-
-
Ja nie muszę się już martwić - mam dostać całą skrzyneczkę w czasie wakacji. Mój szef ma rodzinę w GiżyckuBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumPiwo naprawdę dobre. Co do dystrybucji to Wiciu mówił, że w Giżycku już jest choć jest duży kłopot z namówieniem sklepikarzy do brania nowości. Liczą na Warszawę w której to piwo ma sie pojawić. A ja liczę, że rzeczywiście się pojawi.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Lepiej madrze wybierzcie hasło na koszulke przyszłoroczną, teraz dopiero co Art rozsyła koszulki "Lud pragnie pszenicy" a w sklepach juz jest pszeniczniak, Widac wyraźny wpływ koszulek na browarowych decydentow, ja proponuje jakiegos gornofermentacyjnego Ale`a, choc można to jeszcze przedyskutować
Comment
-
-
Nowe hasło na koszulki:
Plebs żąda kwasiżurówbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Jakby coś się znalazło, to poproszę o info. Warszawa to chyba najbliższe miejsce gdzie mogę próbować zdobyć tego pszeniczniaka.Last edited by Twilight_Alehouse; 2005-07-07, 21:10.
Comment
-
-
30 lipca będę prawdopodobnie w Warszawie. Jeśli uda mi sie do tego czasu namierzyć Reginę w Olsztynie (ewentualnie jutro w Kętrzynie) to mogę kilka buteleczek dostarczyć.
Jeden warunek ......... wystawiam torbę z pociągu i ..... kto złapie tego piwo
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cyrkonia30 lipca będę prawdopodobnie w Warszawie. Jeśli uda mi sie do tego czasu namierzyć Reginę w Olsztynie (ewentualnie jutro w Kętrzynie) to mogę kilka buteleczek dostarczyć.
Jeden warunek ......... wystawiam torbę z pociągu i ..... kto złapie tego piwoBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
Comment