Zamówiłem skrzynkę Reginy pszenicznej. Połową się mogę podzielić. Czekam na zapisy. Bączek z piwem + kaucja = 1,50. Browar Regina sponsoruje koszt przesyłki. Ci to mają klasę (za nastepne przesyłki trzeba będzie kuriera już opłacić ale to nie istotne bo i tak przecież uczynili wielki gest). CHWALCIE NARODZIE REGINĘ !!!
Regina Pszeniczna dla LajboCków
Collapse
X
-
Nie wiem czemu ten temat wylądował w Słupie Ogłoszeniowym. Przecież ja nic nie sprzedaję na zarobek tylko chce się podzielić piwem z innymi. To tak jak wspolne zamawianie czegokolwiek. Wiec prosiłbym Arta o ponowne wrzucenie do ogólnego katalogu przy piwie bo inaczej dużo osób tego tematu nie przeczyta jeżeli nie będzie wyswietlał się na głównej stronie. A to nie jest w moim interesie tylko zainteresowanych forumowiczów z KrakowaLast edited by Shlangbaum; 2005-06-28, 16:12.
-
-
tu po prostu lądują ogłoszenia - niekoniecznie zarobkowe... mogę przenieść do działu "Piwo - Gdzie" jeśli tak Ci zależy aby wszyscy się dowiedzieli że masz 10 butelek do rozdysponowania, choć wątpię aby był z rozprowadzeniem tej ilości jakikolwiek problem- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzes_chChociaż nie jestem formalnie Lajbockiem to jeśli możesz to reflektuję na 2 butelki będę w niedzielę w Krakowie w okolicach Mazowieckiej - mogę odebrać.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzes_chCzy już coś wiemy na temat kuriera. Juz sie nie moge doczekać.Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
Comment
-
Comment