Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr
Slabe piwo - jakie i gdzie kupić?
Collapse
X
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaPozwolę się z tobą w tej kwestii niezgodzić Według moich informacji Kruger jest warzony w Brzegu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaWedług moich informacji Kruger jest warzony w Brzegu.
Comment
-
-
użycie butelki NRW do piwa marketowego, podlejszej z natury rzeczy jakości mnie też dziwi. Stary Kraków upierał się by właśnie swoje ekskluzywne piwo nalać właśnie do tych butelek. krok w dobrą stronę, bo znalazł się koło takich smakołyków piwnych jak Amber Żywe i Amber Koźlak. w przypadku Krugera może to wynikać z faktu, że Browar Głubczyce (Brzeg do niego należy) rozlewał piwa już wcześniej dla sieci Lidl właśnie w takie butelki.Ostatnia zmiana dokonana przez e-prezes; 2006-05-29, 21:33.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesużycie butelki NRW do piwa marketowego, podlejszej z natury rzeczy jakości mnie też dziwi. Stary Kraków upierał się by właśnie swoje ekskluzywne piwo nalać właśnie do tych butelek. krok w dobrą stronę, bo znalazł się koło takich smakołyków piwnych jak Amber Żywe i Amber Koźlak. w przypadku Krugera może to wynikać z faktu, że Browar Głubczyce (Brzeg do niego należy) rozlewał piwa już wcześniej dla sieci Lidl właśnie w takie butelki.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tolekjak tam dojechać autem
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lukexA ja polecam biedronkowego Krugera ale tego w nrw - ja osobiście uważam że to piwo nie jest robine w pl a już na pewno nie w głubczycach jak napisane jest na kontrze.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dzikuPolecam łódzkiego "Lodwara"
Ekstrakt tylko 9%, ale piwo bardzo pełne zarówno w smaku jak i kolorze.
A za najrozsądniejsze wyjście kolego grr uważam uwarzenie sobie piwa samemu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lukex...no ale na ten przykład co z okocimem palone ktore tez odstaje od reszty okocimowych produktów w sposób znaczący a jest także w nrw --->zatem czy możliwa jest hipoteza taka że oba piwa tak naprawde są robione za naszą południową granicą ?
Comment
-
-
A ja polecam Bawar z Krajana. Może i nie jest wysoko oceniane, ale jak dla mnie to naprawdę przyzwoite piwo.Poszukuję
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumNIE JEST MOŻLIWA Palone jest warzone w Brzesku a Kruger w Brzegu. Poza tym nowe partie Palonego już nie są w NRW lecz w okocimskich butelkach z bąblem na szyjce
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13A ja polecam Bawar z Krajana. Może i nie jest wysoko oceniane, ale jak dla mnie to naprawdę przyzwoite piwo.
Comment
-
-
Na przykład Dobre z Browaru Staropolskiego w Zduńskiej Woli. Lekkie, ale nie rozwodnione, dobrze się pije w cieplejsze dni.
Comment
-
Comment