Przez weekend będę w Ełku, i mam pytanie znacie miejsca gdzie można napić sie lub kupić jakieś miejscowe piwka????
Gdzie piwo w Ełku
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kisharPrzez weekend będę w Ełku, i mam pytanie znacie miejsca gdzie można napić sie lub kupić jakieś miejscowe piwka????
na stronie powyżej napisano że jest możliwy bezprzewodowy dostęp do internetu, to mógłbyś potwierdzić nam prosto ze Smętka czy jest tam pszeniczna Reginka- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTLast edited by piokl13; 2006-05-29, 15:09.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piokl13Znajomi z Ełku namawiają mnie na przyjazd na weekend. Kuszą informacją o niefiltrowanej pszenicznej Reginie w Smętku właśnie.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pozwoliłam sobie część postów wydzielić do nowego knajpowego tematu. Zapraszam tam do opisywania swoich wrażeń z pobytu w pubie Smętek.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
Comment