Witam, poszukuję piwa Adelscott (piwo robione w beczkach po whisky) w Łodzi lub Warszawie. Ale z tego co widzę to temat chyba nie jest łatwy :/
Poszukuję piwa Adelscott
Collapse
X
-
Nie wróżę sukcesu... Za to w Łodzi spróbuj nabyć w Peronie 6 piwo Wel Scotch. Podobna produkcja.Ostatnia zmiana dokonana przez Twilight_Alehouse; 2005-10-05, 14:38. -
No właśnie wiem, że szanse mam marne ale łudzę się, że ktoś wie gdzie mogę dostać. Ale awaryjnie poprosiłem już znajomego we Francji aby mi wysłał. Tyle tylko, że ten sposób to jest na krótką metę bo jak zaschnie w gardle za czymś innym to jakoś ciężko czekać tydzień aż paczuszka dojdzieComment
Related Topics
Collapse
-
Poszukuję adresu meilowego do użytkownika o nicku ,, VITIA 1 " . Kontakt przez priv na browar . biz nie działa a bardzo zależy mi na wysłaniu wiadomości do Pana Witolda . Jeżeli ktoś może mi pomóc będę bardzo wdzięczna .
Z góry dziękuję !!...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Adres: Pocztowa 10A, 95-054 Ksawerów
Browar Ziemia Obiecana ma przyjemność zaprosić Państwa na trzecią edycję festiwalu piw rzemieślniczych na terenie swojego Atelier. W tym roku gościmy u siebie 8 świetnych browarów z 6 europejskich krajów. Oprócz doskonałego piwa zapewniamy...-
Channel: Festiwale piwne
2023-08-29, 17:08 -
-
Zwracam się do nieocenionych forumowiczów i gorącą prośbą. W związku z przygotowywaniem kolejnej książki (temat niech będzie na razie niespodzianką) poszukuję książki "150-lat browaru w Łańcucie 1834 - 1984". Osobiście jej nie posiadam i choć mam ją namierzoną w jednej...
-
Channel: Słup ogłoszeniowy
-
-
Witam. Poszukuję podstawek Abyss ABYSS 001,002,003. Brewera BREWR 002. Gryfus GRYFS 001. Ninkasi NKASI 002. Pivovsky PIVOV 006. Piwoteka PIWTE 002 "mini". Trzech Kumpli TRZKU 002 i 008 oraz Jabłonowo JABBL 007. Kupię lub wymienię na inne podstawki. Proszę o PW i z góry dziękuję
-
2020-02-19, 19:40 -
-
Jak w temacie. Zbieram starsze breloki polskich browarów (i sportowe ) Gdyby ktoś miał coś ciekawego proszę pisać.
-
2021-02-14, 18:21 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment