Pogoniarz
Moim zdaniem ta wypowiedź trafia w sedno. Knajpy z koncerniakami tylko jak oferują coś szczególnego, ciekawego, a z ciekawymi piwami wszystkie (i tak jest ich nie za wiele i wciąż znikają ). Jeżeli będziemy opisywać tylko te drógie to raz, że forumowicze, którzy na przykład chcą spędzić z dziewczyną czy chłopakiem romantyczny wieczór nic tu nie znajdą (romantyczna kolacja w piwiarni Relakspola ) a przecież i takie potrzeby mamy i naturalne jest, że na forum powinniśmy znaleść poradę. Po drugie obawiam się, że wiele mniejszych miast w tym dziale nie miało by racji bytu. Znam dość dobrze Szczawnicę, poza koncerniakami nie uświadczy tam nic innego, ale na forum powinno być miejsce gdzie napiszę, że do Czardy warto iść, a w Pieninach to strata pieniędzy.
Co opisywania lokali z koncerniakami ,jestem za,ale niech to nie będą mordownie z n.p.Tyskim,których na Górnym Śląsku jest pewnie z kilka tysięcy.Niech będzie to lokal,gdzie można zjeść coś dobrego,ma ciekawy wystrój,jest miła obsługa,etc.
Sam opisałem chyba ze dwa,czy trzy lokale z piwem z CP,ale nigdy nie wpadłem na pomysł,by opisywać hurtem każdą knajpę.Także jest moja osobista prośba,nie opisujcie byle jakiej knajpki z koncerniakiem,bo ją można znaleźć na każdym rogu w większym mieście.
Sam opisałem chyba ze dwa,czy trzy lokale z piwem z CP,ale nigdy nie wpadłem na pomysł,by opisywać hurtem każdą knajpę.Także jest moja osobista prośba,nie opisujcie byle jakiej knajpki z koncerniakiem,bo ją można znaleźć na każdym rogu w większym mieście.
Comment