Czy potrzebne są nam lokale z koncernówkami

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Sokół83
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.12
    • 1598

ale z czasem niektórzy stają sie piwnymi antyglobalistami
    Z INNEJ BECZKI

www.fotopolska.eu

Comment

• Pogoniarz
      † 1971-2015 Piwosz w Raju
      • 2003.02
      • 7971

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum
      Po co ankieta? Dane już są - wystarczy popatrzeć na statystyki globalne w DP i wiadomo jakie piwa pije większość forumowiczów - KONCERNIAKI - niech opisują więc swoje knajpy.
      Spora część forumowiczów ,która nie pije zbyt dużej ilości koncerniaków z różnych względów nie prowadzi w ogóle DP.

Prawie jak Piwo
      SZCZECIN

Comment

• Shlangbaum
        Pułkownik Chmielowy Ekspert
        • 2005.03
        • 5828

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz
        Spora część forumowiczów ,która nie pije zbyt dużej ilości koncerniaków z różnych względów nie prowadzi w ogóle DP.
        A wszyscy co piją koncerniaki prowadzą DP
        Nie mniej jednak różni się w oczywisty sposób pierwsza 10 premium użytkowników, z liczbą powyżej 100 i reszta - czy to by znaczyło, że forum jest tylko dla najbardziej aktywnych a reszta nie może się udzielać?

P.S.
        Swoją drogą: Art - czy dało by się podać ilu użytkowników wogóle prowadzi DP i jaki jest wśród nich procent poniżej100/powyżej100/premium ??
        Last edited by Shlangbaum; 2006-02-03, 16:48.

Krakowski Konkurs Piw Domowych !

Comment

• Pogoniarz
          † 1971-2015 Piwosz w Raju
          • 2003.02
          • 7971

A wszyscy co piją koncerniaki prowadzą DP
          Nie mniej jednak różni się w oczywisty sposób pierwsza 10 premium użytkowników, z liczbą powyżej 100 i reszta - czy to by znaczyło, że forum jest tylko dla najbardziej aktywnych a reszta nie może się udzielać?

P.S.
          Swoją drogą: Art - czy dało by się podać ilu użytkowników wogóle prowadzi DP i jaki jest wśród nich procent poniżej100/powyżej100/premium ??
          Czy ja napisałem ,że Ktoś ma się nie udzielać? Ja nie zauważyłem (jęzor)

Prawie jak Piwo
          SZCZECIN

Comment

• e-prezes
            Generał Wszelkich Fermentacji
            🥛🥛🥛🥛🥛
            • 2002.05
            • 19263

DP nie jest tutaj żadnych wiarygodnym źródłem do określenia zjawiska, więc daruj sobie go Shlangie. w wracając do meritum... sam zamierzam opisać parę lokali z koncerniakami, a co nie wolno mi?!

Comment

• Shlangbaum
              • 2005.03
              • 5828

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz
              Czy ja napisałem ,że Ktoś ma się nie udzielać? Ja nie zauważyłem (jęzor)
              Nie. Po prostu w jednym poście odpowiadałem Tobie oraz kontynuowałem dyskusję wogóle

Comment

• Shlangbaum
                • 2005.03
                • 5828

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
                DP nie jest tutaj żadnych wiarygodnym źródłem do określenia zjawiska, więc daruj sobie go Shlangie.
                Ale to, że jakaś część forumowiczów wydaje rocznie łącznie kilkanaście tysięcy złotych na piwa koncernowe jest wymowne. DP sam w sobie problemu nie rozstrzyga ani nie jest wyrocznią ale jest pomocny w zaobserwowaniu piwnych skłonności dużej części forumowiczów.
                Last edited by Shlangbaum; 2006-02-03, 16:57.

Comment

• ART
                  mAD'MINd
                  🥛🥛🥛🥛🥛
                  • 2001.02
                  • 23932

Ale to, że jakaś część forumowiczów wydaje rocznie łącznie kilkanaście tysięcy złotych na piwa koncernowe jest wymowne. DP sam w sobie problemu nie rozstrzyga ani nie jest wyrocznią ale jest pomocny w zaobserwowaniu piwnych skłonności dużej części forumowiczów.
                  chciałbym jedynie zaznaczyć że sporo osób wypełniających DP niekoniecznie jest forumowiczami jako takimi, bo nie są aktywni na forum.
                  - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                  - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                  - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• Bombadil13
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2005.05
                    • 2479

O ART! Bardzo ciekawe dane i chyba nie złamiesz zadnej z ustaw (o ochronie danych) jeśli je podasz
                    Poszukuję

Comment

• ZIOMEK2
                      D(r)u(c)h nieuchwytny
                      • 2004.09
                      • 2523

dobre opisywanie

Ja już proponuję dobre opisywanie knajp nawet z tymi koncernowymi!

Tylko z wyczuciem, z konkretną lokalizacją a nie tam gdzieś pośrodku hal i... nie ma problema !!!

Comment

• ART
                        mAD'MINd
                        🥛🥛🥛🥛🥛
                        • 2001.02
                        • 23932

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13
                        O ART! Bardzo ciekawe dane i chyba nie złamiesz zadnej z ustaw (o ochronie danych) jeśli je podasz
                        ale to nie w tym temacie
                        - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                        - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                        - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

Przetwarzanie...
                        X