Hahhh ... A gdzie w takim razie można kupić w Katowicach wyroby z Bielkówka ? Np. "Amber Red" ? Był do zdobycia na stacji Jet przy Chorzowskiej. Zniknął, a obsługa stacji stwierdziła - "już nie sprowadzamy"
Gdzie Amber w Katowicach?
Collapse
X
-
W Skarbku przy Rynku jest Żywe w cenie 3,99 zł. Więcej nie widziałem, ale ja rzadko zwiedzam katowickie sklepy...*****************************
Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iommiW Skarbku przy Rynku jest Żywe w cenie 3,99 zł. Więcej nie widziałem, ale ja rzadko zwiedzam katowickie sklepy...Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Obok Żywego, w Skarbku jest także Koźlak: Katowice, Rynek, Delikatesy (D. H. Skarbek)Last edited by iommi; 2006-04-28, 13:09.*****************************
Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!
Comment
-
Comment