W przyszły weekend kumpel ma być w Częstochowie (okolice klasztoru) i ma bojowe zadanie kupić piwa z GAB-a tj. Stouta i Kama-Sutry więc mam prośbe o namiary na sklepy z tymi piwami (z innymi ciekawymi też )
Z góry dziękuje
W przyszły weekend kumpel ma być w Częstochowie (okolice klasztoru) i ma bojowe zadanie kupić piwa z GAB-a tj. Stouta i Kama-Sutry więc mam prośbe o namiary na sklepy z tymi piwami (z innymi ciekawymi też )
Z góry dziękuje
Kupisz np. w sklepie Piwa Świata, który to sklep mieści się przy ul. Nowowiejskiego, kawałeczek za ratuszem.
Jeśli ktoś chciałby zakupić te piwa, w dobrych cenach a miałby czas będąc w Cz-wie, to służę swoją skromną osobą, jako bezprowizyjny pośredni. Oczywiście po uprzednim wcześniejszym się umówieniu. Odbiór ode mnie we własnym zakresie.
Zaznaczam, że nie jest to sprzedaż, tylko przysługa, ja tylko "zakładam" za piwo.
Jeśli ktoś chciałby zakupić te piwa, w dobrych cenach a miałby czas będąc w Cz-wie, to służę swoją skromną osobą, jako bezprowizyjny pośrednik.
A dałbyś radę przynieść mi dwie Kama Sutry na Święto Piwa do Oslo w cenach nizszych niż jest w Oslo ? W zamian zwrot kosztów lub Smocze Głowy, jak wolisz.
Comment