Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox
Piwa w Żabkach
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika remfireNaprawdę byłem w niedzielę w Legnicy, szkoda że nie pojechałem kawałek dalej....
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika remfireOczywiście że tak jest , nawet mają chyba określoną wartość procentową stanowiący "kontyngent" zamawiany w centrali. Na przykładzie tych piw widać jednak że nie wszyscy chcą wprowadzać regionalne marki do sprzedaży. A jako ciekawostkę powiem tylko że pod tym samym hasłem sprzedawne są rózne piwa z Viflinga . Ciekawe tylko jak długo....
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pawelek59No i czas sam dał odpowiedź! Ale gdyby zachowły się jakieś resztki tego piwa to myślę, że prosiłbym o kupienie dla kilku Forumowiczów.
Robox , dzięki za informację. Trzeba chba pomyśleć w najbliższym czasie o wycieczce do Lubina.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jaroslav Wyświetlenie odpowiedziNowym piwem wprowadzonym do Żabek jest Romper
z Połczyna Zdrój.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziAle czy to nie jest przypadkiem tylko w pomorskich, i okolicach Żabkach, jako to tzw. piwo regionalne. We Wrocławiu swego czasu to było piwo z Namysłowa.mb WOS
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziAle czy to nie jest przypadkiem tylko w pomorskich, i okolicach Żabkach, jako to tzw. piwo regionalne. We Wrocławiu swego czasu to było piwo z Namysłowa.
Comment
-
Comment