Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cooper
Guinness draught w Katowicach ?
Collapse
X
-
no dobra, ale ten Extra to nie ma piany jak śmietana (a draught ma), no i nie jest wcale gęsty (a draught jest). w żadnej biedronce ani nigdzie na śląsku draughta nie uświadczysz. słyszałem już z paru źródeł że najbliżej w Krakowieot, świetne mamy zaopatrzenie...wstyd!
Comment
-
-
Szczerze powiedziawszy różne rzeczy mogę o Draught mówić, ale napewno nie to, ze jest gęsty.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
Powiedziałbym nawet, że jest zupełnie na odwrótSurowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
Draught (ten w puszkach, z widgetem) nalewany do kufla musi odstać chwilę żeby się go dało pić. a Foreign Extra leje się jak zwykłe (w dodatku z małą zawartością gazu) ciemne piwo. żeby wreszcie rozwiać wątpliwości - chodzi o tego, co się go z "koniczynką" nalewa
Comment
-
-
Dyskusję przeniesiono do działu Piwo Gdzie. Poddział Sklepy z piwem służy do opisywania konkretnych sklepów.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Nijak się nie opłaca, jeżeli w pubie można mieć pintę za 12 pln.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Comment
-
-
w ogóle picie Guinnessa w Polsce w knajpie jest też czasami wyzwaniem. jeśli go kupują 4 osoby na dzień, to potem smacznego tym, co piją drugą połowę kega (brrrr sam miałem takie doświadczenie, nawet zażądałem zwrotu kasy). zdecydowanie nie polecam jak widzę, że go trochę schodzi albo jak montują świeżego kega, to biorę. lepiej się potem nie użerać
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Muttahw ogóle picie Guinnessa w Polsce w knajpie jest też czasami wyzwaniem. jeśli go kupują 4 osoby na dzień, to potem smacznego tym, co piją drugą połowę kega (brrrr sam miałem takie doświadczenie, nawet zażądałem zwrotu kasy). zdecydowanie nie polecam jak widzę, że go trochę schodzi albo jak montują świeżego kega, to biorę. lepiej się potem nie użerać
Chorzów, Katowicka koło Teatru Rozrywki, London PubBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
Comment