Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghua
Wiesz... to tak jakbyś ogłosił że mój dziadek był w Wehrmachcie. Cios poniżej pasa!
Przesadzasz, siedziba Administracji jest w opolskim, tu taki fakt z życia dziadka na nikim nie robi wrażenia Co innego złamanie ciszy wyborczej, źle się dzieje, źle ...
Trzeba będzie powtórzyć wybory... i tak aż do zamierzonego skutku
Przesadzasz, siedziba Administracji jest w opolskim, tu taki fakt z życia dziadka na nikim nie robi wrażenia Co innego złamanie ciszy wyborczej, źle się dzieje, źle ...
Trzeba będzie powtórzyć wybory... i tak aż do zamierzonego skutku
Po przeanalizowaniu sprawy z komitetem wyborczym okazało się, że darmowy transport na weekend do Pszowa nie jest żadnym problemem...
Ahumba, chyba niezbyt dokładnie przeczytałeś Regulamin, którego oryginał + wyborcze gratisy otrzymasz w pszowskim hotelu wraz ze wspaniałym wyżywieniem, podawanym przez urocze kelnerki...
Absolutnie nie agituję, ale ponoć jest mozliwość wycofania oddanego głosu i przekazania go na rzecz innego kandydata...
wow normalnie jestem w szoku ! Nie spodziewałem się takiego rozstrzygnięcia, zwłaszcza że w pierwszym etapie zgłosili mnie forumowicze z poza Trójmiasta, a wiadomo lwią część moich klientów stanowi rynek lokalny i powinienem tu szukać wsparcia Nie znam lokalizacji terytorialnej rozkładu moich głosów w drugim etapie, ale myślę, że tu już mogłem na nich liczyć (dzięki). Szczerze mówiąc byłem przekonany iż wygra ktoś z trójki "Jola-Supersklep-Czarnków"- tymbardziej cieszy wygrana, ale w głowie mi się nie przewróci wiem iż jeszcze wiele jest do zrobienia. (właśnie instaluję 3 nowe półeczki ). Oczywiście zamówić można wszystko i może być jeszcze bardziej kolorowo, ale za jaką cenę ? Więc dalej będę stosował swoją politykę małych kroczków asortymentowo-cenowych, by zaciekawić klientów koncernowych i przeciągnąć na właściwą stronę smaku piwnego, niezapominając też o Was
Są dni refleksji i zastanowienia- czy jest sens dalej ciągnąć ten wózek, bo czasami naprawdę jest ciężko i przytłacza ogrom pracy (konkurenci napewno przyznają mi rację), ale przychodzi taki dzień jak dziś i wtedy wiem że WARTO .
Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam Wasz Dyrektor
Uff! Co za ulga że wygrał Smak. Bo ja, co tu dużo kryć dałem d... po całości i nie zagłosowałem, gryzły mnie wyrzuty że Smak może nie wygrać przez ten jeden głos
„Amatorom konopi indyjskich należy się przypomnienie, że naczelną zasadą rządzącą chemią mózgu jest zasada równowagi.
Nie można bezkarnie zmieniać składu tej biochemicznej zupy, a przynajmniej nie można tego robić na dłuższą metę...”
Dr hab. med. Przemysław Bieńkowski
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghua
Widzisz Wielki_B! gdybyśmy tak nie agitowali na ostatnia chwilę to napewno nagrody byłyby nasze
Wszystko było z pewnością ustawione. Myślę, że za mało się zaangażowaliśmy... Dyrektor pewnie złożył lepszą ofertę wyborczą
Ale mogli nam chociaż po gadżecie "wylosować"...
A tak na serio: Dyrektor - gratulacje za zasłużone zwycięstwo!
PS. Do organizatora konkursu: porządne dyplomy należą się wszystkim, kórzy znaleźli sie na podium... czyli do trzeciego miejsca włącznie.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wielki_B
Pezet, a na co głosowałeś, hę?
Na taki wirtualny sklepik z dobrym piwem
„Amatorom konopi indyjskich należy się przypomnienie, że naczelną zasadą rządzącą chemią mózgu jest zasada równowagi.
Nie można bezkarnie zmieniać składu tej biochemicznej zupy, a przynajmniej nie można tego robić na dłuższą metę...”
Dr hab. med. Przemysław Bieńkowski
Comment