Kochani nadejszła wielkopomna chwila chciałoby się rzec. Oto ogłaszam konkurs na:
Konkurs jest dwuetapowy.
W pierwszym etapie należy nadesłać do mnie na PW propozycję knajpy lub sklepu roku wraz z krótkim, aczkolwiek ciekawym uzasadnieniem. Propozycje proszę nadsyłać do dnia 10 stycznia 2007 roku. Przewidziane są dwa zestawy nagród: za najlepszy opis sklepu i najlepszy opis lokalu. Oceniającą będę ja
Opisy nadesłane przez Was zostaną wykorzystane w etapie drugim.
Etap drugi będzie polegał na wyborze spośród nadesłanych wcześniej propozycji Lokalu i Sklepu roku 2006. Wśród głosujących zostaną rozlosowane dwa zestawy nagród. Głosy będzie trzeba również przesyłać na moje PW. Termin rozstrzygnięcia podam, jak uporam się z pierwszym etapem.
No i jeszcze jedna ważna rzecz – by móc być zagłosować w drugim etapie ,trzeba być zarejestrowanym przed 26 grudnia 2006 roku. Takie małe utrudnienie
Na poniższym zdjęciu znajdują się m.in. nagrody, które możecie zdobyć ufundowane przez Piwowara, Dyrektora, Browar Belgia i Browar.biz.
Lokal oraz sklep wytypowany przez Was otrzymają okolicznościowy dyplom oraz gratulacje od Moderatora tego działu
ETAP II
Proszę o głosowanie do 31 stycznia do godziny 24.00.
Osobno lokal, osobno sklep wpisując w tytule np:
Lokal: Szynk
Bardzo ułatwi mi to podsumowanie. Głosujemy oczywiście przez PW do Maggyka.
Wyniki podam najpóżniej 5 lutego 2007.
Lista lokali
Lista sklepów
Dodano 17.01.2007
Proszę o wysyłanie osobnych PW na sklep i na lokal.
Osobnych znaczy się pierwsze PW na sklep, drugie PW na lokal.
Wpisując w temacie PW jednego i drugiego swój typ np.
Temat PW: Sklep: Piwosklep*
Temat PW: Lokal: Piwolokal*
Od tej chwili inne głosy nie będą akceptowane, a ja nie będę wysyłała PW z prośbą o przesłanie swego głosu w powyższej konwencji, bo po prostu nie mam na to czasu.
* nazwy zmyślone
Lokal i Sklep roku 2006.
Konkurs jest dwuetapowy.
W pierwszym etapie należy nadesłać do mnie na PW propozycję knajpy lub sklepu roku wraz z krótkim, aczkolwiek ciekawym uzasadnieniem. Propozycje proszę nadsyłać do dnia 10 stycznia 2007 roku. Przewidziane są dwa zestawy nagród: za najlepszy opis sklepu i najlepszy opis lokalu. Oceniającą będę ja
Opisy nadesłane przez Was zostaną wykorzystane w etapie drugim.
Etap drugi będzie polegał na wyborze spośród nadesłanych wcześniej propozycji Lokalu i Sklepu roku 2006. Wśród głosujących zostaną rozlosowane dwa zestawy nagród. Głosy będzie trzeba również przesyłać na moje PW. Termin rozstrzygnięcia podam, jak uporam się z pierwszym etapem.
No i jeszcze jedna ważna rzecz – by móc być zagłosować w drugim etapie ,trzeba być zarejestrowanym przed 26 grudnia 2006 roku. Takie małe utrudnienie
Na poniższym zdjęciu znajdują się m.in. nagrody, które możecie zdobyć ufundowane przez Piwowara, Dyrektora, Browar Belgia i Browar.biz.
Lokal oraz sklep wytypowany przez Was otrzymają okolicznościowy dyplom oraz gratulacje od Moderatora tego działu
ETAP II
Proszę o głosowanie do 31 stycznia do godziny 24.00.
Osobno lokal, osobno sklep wpisując w tytule np:
Lokal: Szynk
Bardzo ułatwi mi to podsumowanie. Głosujemy oczywiście przez PW do Maggyka.
Wyniki podam najpóżniej 5 lutego 2007.
Lista lokali
Lista sklepów
Dodano 17.01.2007
Proszę o wysyłanie osobnych PW na sklep i na lokal.
Osobnych znaczy się pierwsze PW na sklep, drugie PW na lokal.
Wpisując w temacie PW jednego i drugiego swój typ np.
Temat PW: Sklep: Piwosklep*
Temat PW: Lokal: Piwolokal*
Od tej chwili inne głosy nie będą akceptowane, a ja nie będę wysyłała PW z prośbą o przesłanie swego głosu w powyższej konwencji, bo po prostu nie mam na to czasu.
* nazwy zmyślone
Comment