śmieci

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • pawcio1
    Porucznik Browarny Tester
    • 2003.03
    • 363

śmieci

Pogoniarz napisał(a)
    Super Express-artykuł o browarze w Zabrzu."Załoga browaru w Zabrzu jak może ratuje swój zakład,ale właściciel firmy-Ministerstwo Skarbu- nie jest tym zainteresowany" Nie mam sił nawet tego skomentować
    Jeszcze się dziwisz przecież to typowe.
  • Pogoniarz
    † 1971-2015 Piwosz w Raju
    • 2003.02
    • 7971

Ochłonąłem troszkę robią swoje Cyt."Browar pracuje dziś na pełnych obrotach.Od upadłości zapłacił 75 mln zł podatków i akcyzy,ma 5 mln na koncie."Jeszcze jest napisane ,że można przyjąć 100 osób!!!!Ale browar w stanie upadłości nie może inwestować!!!To kolejna paranoja w naszym kraju. Oj znowu ruszam zajrzeć do lodówki.

Prawie jak Piwo
    SZCZECIN

Comment

• adam16
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      • 2001.02
      • 9866

AUTO FCJP ARCHIWUM
      Browar Hajduki.
      adam16@browar.biz
      Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

Related Topics

Collapse

• bastion
        Chorwacja, Zadar, Andreje Hebranga 6, Brlog Zadruzna Pivovara.
        bastion
        Kiedy dotarłem na miejsce po kilkunastominutowym spacerze z półwyspu na którym znajduje się starówka, spotkał mnie mały szok.
        Po przedstawieniu się że jestem z Polski, gość zaśmiał się i powiedział - Ja też.
        Mało tego ten co go tam widać też jest z Polski, a ten co warzy...
        2022-09-02, 21:32
      • ART
        Jak posprzątać w skrzynce PW
        ART
        Skrzynka
        https://www.browar.biz/privatemessage/index

wybierasz dany folder zaznaczasz wiadomości do usunięcia, klikasz na górze usuwanie, potwierdzasz i wiadomości idą do folderu Thrash / śmieci.
        po porządkach w folderach zaglądasz do Thrash / śmietnik wybierasz wszystko...
        2022-08-23, 19:14
      • kabet89
        upadłości browaru
        kabet89
        Witam,
        Czy wśród osób zaglądających na tą stronę znajdę osoby, które pracowały bądź interesowały się losem upadłości browaru Śląskiego 1209 za czasów P. Wolfganga Bauera. Piszę pracę magisterską na temat przyczyn upadłości tego przedsiębiorstwa i poszukuje osób, które...
        2012-08-13, 19:50
      • adam16
        Śmieci z Kompanii
        adam16
        Dostałem jakiegoś dziwnego maila z Kompanii Piwowarskiej zwącego się Biuletynem Informacyjnym. To nawet nie jest dezinformacja. Czy ktoś z Was też coś od nich otrzymał? To jakiś program?
        2002-04-22, 18:47
      • coder
        Śmieci na pianie - zbierać?
        coder
        Czytałem, że gdy na pianie sa ciemne plamy, można je zebrać wyparzoną łyżką. Nigdy tego nie praktykowałem, staram się nawet nie zaglądać do fermentora, ale tym razem plam mam wyjątkowo dużo:

To drugi dzień fermentacji, drożdże WLP English Ale, zadana była gęstwa po...
        2007-03-26, 09:02
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...