Wrocław, ciekawe piwa

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • wedge7
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2007.01
    • 217

Wrocław, ciekawe piwa

Zauważyłem, że takiego tematu dla Wrocławia niestety nie ma, a szkoda bo warto wiedzieć gdzie można dostać na prawdę rzadkie piwa.
    Prosiłbym o wpisywanie jakie piwko i gdzie można dostać we Wrocku

Zaczynając:

101 gatunków piwa na ul. Legnickiej jest chyba jedynym sklepem w naszym pięknym mieście gdzie można dostać piwa z oferty Fortuny i Czarnkowa.
  • Maggyk
    Szara Adminiscjencja
    🍼
    • 2004.05
    • 5618

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wedge7
    Zauważyłem, że takiego tematu dla Wrocławia niestety nie ma, a szkoda bo warto wiedzieć gdzie można dostać na prawdę rzadkie piwa.
    Prosiłbym o wpisywanie jakie piwko i gdzie można dostać we Wrocku

Zaczynając:

101 gatunków piwa na ul. Legnickiej jest chyba jedynym sklepem w naszym pięknym mieście gdzie można dostać piwa z oferty Fortuny i Czarnkowa.
    Ten sklep jest osobno opisywany na forum. Nie ma sensu mnożyć tematów. Każdy chętny może sobie skorzystać z wyszukiwarki i go odnaleźć czy po piwie poszukiwanym czy po nazwie.
    Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
    Piwo domowe -
    Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych

Reklama w BROWARZE
    PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D

Comment

• wedge7
      Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
      • 2007.01
      • 217

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk
      Ten sklep jest osobno opisywany na forum. Nie ma sensu mnożyć tematów. Każdy chętny może sobie skorzystać z wyszukiwarki i go odnaleźć czy po piwie poszukiwanym czy po nazwie.
      Wiem, że jest opisywany osobno. Sęk w tym, że przydałby się temat gdzie kryterium wybierania nie byłby konkretny adres sklepu, a konkretne (w tym przypadku rzadkie) piwa. Lepiej więc chyba te informacje zebrać do kupy w jednym temacie niż rozprowadzać je po kilkudziesięciu innych.

Comment

• Maggyk
        Szara Adminiscjencja
        🍼
        • 2004.05
        • 5618

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wedge7
        Wiem, że jest opisywany osobno. Sęk w tym, że przydałby się temat gdzie kryterium wybierania nie byłby konkretny adres sklepu, a konkretne (w tym przypadku rzadkie) piwa. Lepiej więc chyba te informacje zebrać do kupy w jednym temacie niż rozprowadzać je po kilkudziesięciu innych.
        Tylko, ze w tym temacie po jakimś czasie nic nie będzie można znaleźć.
        Każdy jest opisywany osobno dlatego, ze kiedyś wszystkie były opisywane w jednym temacie i zrobił się misz masz i ciężko było cokolwiek odszukać. Zajęłam się tym, powydzielałam każdy (pewnie prawie każdy) sklep do nowego tematu i nie usmiecha mi się za jakis czas robic to ponownie. Także pozwól, ze jednak każdy sklep będzie opisywany osobno.
        Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
        Piwo domowe -
        Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych

Reklama w BROWARZE
        PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D

Comment

Przetwarzanie...
        X