z gory dzieki za informacje pozdrawiam
Czy przy browarze Amber w Bielkówku znajduje sie jakis sklep firmowy?
Collapse
X
-
Ani przy browarze ani na terenie Trójmiasta browar Amber nie posiada swojego sklepu firmowego.
-
-
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mapozerkinij tu - moze się przyda http://www.browar-amber.pl/kurier/index.php?sub=sklepyLast edited by Pendragon; 2007-04-16, 22:00.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Simon200 metrów od browaru, w Bielkówku, jest sklep z pełnym asortymentem BA
Jest nawet z "Classic" w bączkach? Jeśli tak, jeszcze w tym tygodniu wybiorę się tam pojawię w celu nabycia.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaJest nawet z "Classic" w bączkach? Jeśli tak, jeszcze w tym tygodniu wybiorę się tam pojawię w celu nabycia.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Wielkie dzięki za pomoc pytałem bo doszły mnie takie słuchy ze przy browarze mozna dostac Żywe za 2.5zł i ciekawy byłem czy jakis taki sklep tam istnieje bo mam zamiar sie tam wybrac niebawem niedalego z Gdańska mam wiec czemu nie. Pozdrawiam!!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PendragonClassic w bączkach to się zdaję inaczej nazywa, z tego co się zorientowałem w sobotę
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PendragonClassic w bączkach to się zdaję inaczej nazywa, z tego co się zorientowałem w sobotę
Według mnie tak samo sie nazywa. Jeszcze pod koniec 2006 roku raczyłem się Classiciem z bączka. Po za tym strona www browaru potwierdza moją tezę.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaWedług mnie tak samo sie nazywa. Jeszcze pod koniec 2006 roku raczyłem się Classiciem z bączka. Po za tym strona www browaru potwierdza moją tezę.
Pisząc o innej nazwie miałem na myśli Kopernika
Comment
-
-
To że nie widziałeś nie jest podstawą do twierdzenia że Classica nie ma w bączkach!
Ps. Z Kopernikiem także nie jest tak do końca jak piszesz
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaTo że nie widziałeś nie jest podstawą do twierdzenia że Classica nie ma w bączkach!
Ps. Z Kopernikiem także nie jest tak do końca jak piszesz
Co do Kopernika to nie jest to wersja eksportowa Classica? Tez mi sie wydawało, że tego piwa już nie robią, ale coś tam jednak jednym uchem słyszałem, że jednak tak. Jeśli się mylę, to mnie popraw. Sam jestem ciekaw.Last edited by Pendragon; 2007-04-17, 14:16.
Comment
-
-
Poważnie odbiegliście od tematu, więc może na tym poprzestańcie.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
A Maggyk znowu mnie straszy
My już dawno na privie kontynuujemy, szara emin... eee administr... eeekhmmm... no właśnieLast edited by Pendragon; 2007-04-17, 16:56.
Comment
-
Comment