Importerzy piwa

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • darekd
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🍺🍺🍺
    • 2003.02
    • 12755

BioPiwo Import

Brzeźnica, Bobrzańska 2a
    Dąbie, 66-615
    tel. +48 693 697 680
    e-mail: info@biopiwo.pl
    Cena domeny: 3999 PLN (do negocjacji). Możliwość kupna na raty od 499.88 PLN miesięcznie. Oferta sprzedaży znajduje się w serwisie AfterMarket.pl, największej giełdzie domen internetowych w Polsce.

Nowy importer piw niemieckich.
    Póki co skromy wybór ale całkiem ciekawy

Comment

• darekd
      Generał Wszelkich Fermentacji
      🍺🍺🍺
      • 2003.02
      • 12755

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darekd

Nowy importer piw niemieckich.
      Zanim się rozkręcili to się zwinęli.

Obecnie m.in. ciekawsze piwa niemieckie z Bawarii (m.in. fajny Friedenfelser) sprowadza warszawska Paleta Piwa, która również ma sklep w stolicy.

Paleta Piwa, Mokotów, Warszawa, Poland. 1466 osób lubi to · 30 osób mówi o tym · 311 użytkowników tu było. Sklep specjalistyczny z piwem rzemieślniczym, alkoholami mocnymi i przekąskami. Szeroki...

paletapiwa@gmail.com

Comment

Related Topics

Collapse

• pebejot
        Komorniki k/Poznania, Poznańska 48, The Dublin Inn Grill Bar & Coffee
        pebejot
        Przydrożny bar niedaleko Poznania, w którym można napić się piw z pobliskiego browaru rzemieślniczego w Szreniawie.
        Browar Szreniawa ma co prawda swój własny wyszynk, ale działa tylko sezonowo w soboty i niedziele w godzinach 12:00 - 18:00, dlatego na ichnie piwo zawsze można wpaść...
        2022-06-19, 18:09
      • zasada
        2023.06.18, Szreniawa k.Poznania, XII Szreniawski Festiwal Piwa: Piwo z kulturą
        zasada
        18 czerwca 2023 r. w godzinach od 11.00 do 18.00 na terenie Muzeum Narodowe Rolnictwa i Przemysłu Rolno-Spożywczego w Szreniawie (ul. Dworcowa 5, 62-052 Komorniki) odbędzie się XII Szreniawski Festiwal Piwa: Piwo z kulturą.

W programie m.in.:
        – ciekawostki piwne;
        –...
        2023-06-13, 18:24
      • HaJni
        Problem z wymianą
        HaJni
        Rzadko kiedy wymieniam się podstawkami, ale miałem kilka kompletów nowej serii żubra, wieść poszła i kilka osób się do mnie odezwało. Jeden komplet bez problemów dotarł do Warszawy. Dwa kolejne wysłałem, jak zawsze poleconym, 9 września: jeden do Poznania, drugi do Warszawy. Ten pierwszy...
        2020-10-14, 17:40
      • Gary
        Września, Fabryczna 36, Pijalnia Delfinek
        Gary
        Idąc starą, willową ulicą Fabryczną, natknąłem się na wolno stojącą budę, która od razu urzekła "swojskością". Magnesem były też parasole Fortuny. W środku jak można się domyślić - beczkowa Fortuna. Dostępne było akurat świeże Marcowe Pycha! Przepaść w przypadku...
        2019-10-24, 23:52
      • dadek
        Annopole 9A, Browar Gzub
        dadek
        Jakoś mi ten Gzub się schował... W Annopolu byłem na corocznym Beer Campie 22-23.06.2019, a dopiero teraz przypadkiem znalazłem notatki. Co prawda to nie mój pierwszy raz na tej imprezie, jednak po raz pierwszy miałem możliwość dokładnego obejrzenia części produkcyjnej. No prawie, gdyż...
        2019-10-02, 02:50
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...