Hmn, nie dobrze, nie dobrze ciekawe cóz to wróży, a zamawiałes wogóle piwo z BELGIUM BEST ?
Importerzy piwa
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
UDH - Ukraiński Dom Handlowy
Tel. 0-61 6615950 fax 0-61 6615903
e-mail: info@udh.pl
60-952 Poznań 34
skrytka poczt.34
Szklanka wody nie jednemu człowiekowi juz zaszkodziła, natomiast szklanka Pilznera nigdy."
Comment
-
-
Lublin Majex Piwa Czeskie, Słowackie, Ukraińskie ...
Hurtownia Wielobranżowa Majex;
Głównie piwa Czeskie, Słowackie oraz Browar Amber, Namysłów, Ukraińskie, Niemieckie, Austriackie, Belgijskie ...
20-824 Lublin
al. Warszawska 150
Tel./Fax 081 742 84 26. Tel./Kom 662-26-38-12, 0505-31-31-40
Zapraszamy do skorzystania z naszej oferty wszystkich, którzy stoją przed wyborem sposobu ogrzewania domu. Doradzamy, sprzedajemy i montujemy urządzenia.
majex501@majex.com.pl
Comment
-
-
Lubin, Dars, Hurtownia Piw Czeskich
59-300 Lubin
ul. Rzeźnicza 1
tel. 605 07 98 20, 609 48 20 96
tel./fax 076 846 34 40
e-mail biuro@dars.lubin.pl
W asortymencie: Primator, Krakonos, Svijany
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Piwa Świata
ul. Czynu Społ. 14
05-071 Sulejówek
Fax 022-7604244
Na pewno zaopatruje sieć AlmaLast edited by pirackamuza; 2009-12-26, 20:51.Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Mała aktualizacja:
Podany poprzednio link do strony Martina z Zawiercia nie działa. Działa ten: http://www.martin.bigduo.pl/index.php
W przypadku BGG nie podano strony. Oto ona: http://www.bbg.net.pl/index.php?
Przy okazji, ten dystrybutor od września uruchomił sklep detaliczny przy ul.Mieszka I 1 w Warszawie.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziPrzy okazji, ten dystrybutor od września uruchomił sklep detaliczny przy ul. Mieszka I 1 w Warszawie.
Może chcą robić za konkurencję dla pobliskiej hurtowni Ciechana?
Comment
-
-
Po jedno nie. Doczytałem dopisek - sprzedaż piwa tylko w opakowaniach zbiorczych.
Comment
-
-
"TUDOR HOUSE Ltd." Sp. z o.o.
02-781 Warszawa, ul.Czapli 37
Tel. 22 853 53 65
e-mail: info@tudor-house.pl
Jesteśmy jednym z największych w Polsce importerem alkoholu. Oferujemy ekskluzywne alkohole, gwarantujemy atrakcyjne ceny. Hurtownia alkoholi online!
Importer ma w ofercie co prawda tylko piwa z browaru Fuller's, ale za to ma wśród nich bardzo smacznego portera.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lycaster Wyświetlenie odpowiedzi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziMam ślad wskazujący na powiązania OPI z pewnym poznańskim pubem. Nie wiem na ile w tym prawdy? Zresztą nie o powiązania chodzi tylko o dostępność piwa beczkowego. Ktoś coś wie?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pivaria Wyświetlenie odpowiedziIdź na Bernardyńską i pytaj o Tomka
Comment
-
-
Dzięki Panowie. Właśnie o ten pub mi chodziło, tylko nick wydawał mi się inny.Last edited by Pendragon; 2011-06-01, 11:47.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziDzięki Panowie. Właśnie o ten pub mi chodziło, tylko nick wydawał mi się inny.
Comment
-
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment