a w białymstoku duży wybór jest w Alkoholach Świata i w Świecie Alkoholi (ul. Kilińskiego i Atos na ul.Lipowej) nawet duży wybór ale nie do przesady. Jeden z nich jest na przeciwko mojej szkoly i codziennie tam zahaczam.......
Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
2. każdy dopisywał tam to, co wiedział o każdym sklepie wartym zachodu, w każdej części świata
3. ART zrobił dział o sklepach, w którym pierwotny temat się był zagubił
4. zrobił się tu niezły bajzel, więc pewnie nie zauważyłeś, że o sklepach w Białymstoku już napisałem w temacie wymienionym w punkcie 1.
5. ART ratuj !
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
Witam. Poszukuje kufli, szklanek, pokali z browaru Dojlidy Białystok. Jeśli ma ktoś jakieś większe ilości do sprzedania w Białymstoku proszę o wiadomość ze zdjęciem. Preferowane osoby z Białegostoku i odbiór osobisty z uwagi na kruchość przedmiotów. Liczę więc, że jest ktoś tutaj...
Comment