Nie ma w piwo Gdzie ale może ktoś wie czy w Kaliszu i gdzie można dostać piwo Bartek?
Kalisz - Bartek
Collapse
X
-
Kalisz - Bartek
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Tagi: brak -
-
Bar na wylocie w kierunku Pleszewa .Po lewej stronie przy osiedlu widoczny z drogi z rekalmami Cieśli i Miłosławia.Łatwy do zlokalizowania gdyż miesci sie ze 30m od drogi.Comment
-
No i jak obecnie wygląda sprawa napicia się Bartka w Kaliszu? Ma ktoś nowe (dobre) wieści?
@ Corocoro - co to znaczy na wylocie z miasta? Masz na myśli cmentarz, czy też okolice całkiem bliskie centrum (skrzyżowanie Poznańskiej z Wojska Polskiego), czy też może trochę dalej Poznańska na wysokości szpitala?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
-
A w Ostrowie Wlkp. przy dworcu? Skoro tyle lat go lali, to może i teraz.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Do Lwówka? Panie, od tego czasu to wiesz...