Nie ma w piwo Gdzie ale może ktoś wie czy w Kaliszu i gdzie można dostać piwo Bartek?
Kalisz - Bartek
Collapse
X
-
Kalisz - Bartek
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Tagi: brak
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythum Wyświetlenie odpowiedziNie ma w piwo Gdzie ale może ktoś wie czy w Kaliszu i gdzie można dostać piwo Bartek?
Comment
-
-
No i jak obecnie wygląda sprawa napicia się Bartka w Kaliszu? Ma ktoś nowe (dobre) wieści?
@ Corocoro - co to znaczy na wylocie z miasta? Masz na myśli cmentarz, czy też okolice całkiem bliskie centrum (skrzyżowanie Poznańskiej z Wojska Polskiego), czy też może trochę dalej Poznańska na wysokości szpitala?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziA jak sprawa ma się teraz?
Ktokolwiek słyszał, ktokolwiek wie...?Last edited by cororo; 2011-12-09, 13:45.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cororo Wyświetlenie odpowiedziZwróciłem uwagę jadąc na giełdę do Poznania. Po tym bardze nie ma nawet śladu. Innych miejsc nie znam.
Comment
-
-
A w Ostrowie Wlkp. przy dworcu? Skoro tyle lat go lali, to może i teraz.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Do Lwówka? Panie, od tego czasu to wiesz...
Comment
-
Comment