Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot
Wyświetlenie odpowiedzi
Gdzie lany porter?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Aldach Wyświetlenie odpowiedziByłem tam przed remontem biblioteki, jak jest teraz nie wiem. W każdym razie był czynny już po zamknięciu biblioteki. Przejdę się tam dziś i napiszę jak jest.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Jeśli ktoś będzie jechał trasą Warszawa - Katowice - to przy M 1 Czeladź na wysokości Będzina - jest restauracja "Szafranowy Dwór" - przy tym jest grill-bar w którym można się napić cieszyńskiego portera za 5,50PLNTylko z butli!
Comment
-
-
We Wroclawiu lanego cieszynskiego portera mozna sie napic w dwoch lokalach,te znam:PUB BRAMA OLAWSKA przy budynku PZU plac Dominikanski 0,5L za 6,50 w firmowym kuflu i w :MALGOSI przy placu Solnym 0,5L za 7,0 w firmowym szkle z waflem portera,0,3L za 4,50 bez firmowego szkla.Haniu, Kochanie jajeczniczka na sniadanie.;)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika margosporter Wyświetlenie odpowiedziWe Wroclawiu lanego cieszynskiego portera mozna sie napic w dwoch lokalach,te znam:PUB BRAMA OLAWSKA przy budynku PZU plac Dominikanski 0,5L za 6,50 w firmowym kuflu i w :MALGOSI przy placu Solnym 0,5L za 7,0 w firmowym szkle z waflem portera,0,3L za 4,50 bez firmowego szkla.
Comment
-
-
W Świebodzinie na przeciwko dworca kolejowego, w barze Samosia jest lany witnicki porter z beczki - 0,5 l za 4 zł, 0,3 l za 2,40 zł.
W jesiennym słońcu smakował wybornie(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Piotrków Trybunalski - Pub Rock n'Roll - Zywiec Porter z Cieszyna, cena to bodajze 4,5
Comment
-
Comment