Cała Polska, sieć sklepów Kaufland

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • zgreg
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2013.01
    • 60

Zawiodłem się dziś na kauflandzie, nie przyjmują butelek od marca bez paragonów

Comment

• qzder
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2008.07
      • 2

Każdy Kauland przyjmuję butelki bez paragonów, o ile taki typ butelek sprzedają. Jeśli Pani w informacji nie chce ich przyjąć to możesz ze spokojem jej wytłumaczyć, że nie ma racji

Pracownik Kauland'u.

Comment

Related Topics

Collapse

• bastion
        Słowacja, Galanta, Safarikova 430, Pivovar Galgan
        bastion
        Galanta to miasto które znam tylko z okien pociągu, gdy jadąc na trasie Bratysława- Budapeszt, dziesiątki razy już się przez nie przejeżdżało. Tym razem miałem motywację by do niego zaglądnąć. Już przed dworcem przechodząc obok osób czekających na pociąg, zostałem utwierdzony w...
        2021-11-22, 19:17
      • Prusak
        Łotwa, Ryga, Ilūķstes iela 26, Miestiņš
        Prusak
        Sklep-nalewajka, a właściwie sieć sklepów rozmieszczonych na obrzeżach Rygi, w dzielnicach peryferyjnych i na osiedlach. Piszę o tym, bo akurat było mi po drodze. Mają osiem sklepów w Rydze i dwa w Jelgavie W największym nie byłem, niektóre są zlokalizowane dość egzotycznie i nastawione...
        2019-08-26, 11:17
      • bastion
        Chorwacja, Split, Kralja Zvonimira 5, Beer Shop Pomalo.
        bastion
        Świetny sklep z dużym wyborem piw kraftowych z Chorwacji. Jest to mini sieć sklepów, które są obecne w Zagrzebiu, Dubrowniku i Splicie.
        W dwóch sporych lodówkach mamy wybór piw z lokalnych browarów ale też i z innych regionów Chorwacji.
        Położenie sklepu bardzo dobre, rzut...
        2022-01-12, 20:29
      • pebejot
        Dziekanowice 200, Browar Trzech Braci
        pebejot
        Aż dziwne, że ten browar jeszcze nie został opisany na forum.
        Działający (podobno) od 2021 roku obiekt to dziwaczny twór browaru restauracyjnego, połączonego ze stacją benzynową, zlokalizowany przy skrzyżowaniu dróg w miejscowości Dziekanowice, kilkanaście kilometrów od Wieliczki....
        2024-08-20, 22:27
      • Warzywo
        Ruciane Nida, Dworcowa, Smażalnia Sieć Rybka
        Warzywo
        Pyszne ryby, które leżą w ladzie na widoku i możemy sobie wybrać który kawałek chcemy. Do picia spory wybór Kormoranów z butelki.
        2020-08-19, 10:43
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...