Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika szpaclaf
Wyświetlenie odpowiedzi
Cała Polska, sieć sklepów Kaufland
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika strzelczyk76 Wyświetlenie odpowiedziW Siemianowicach dalej po 3,99 - daleko nie maszLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika aMarcin Wyświetlenie odpowiedziZ kasztelanami tzn., bo jasny był tam od dawna ?
Comment
-
-
Witam , ktoś wie jakie piwa sa dostepne w kaufland Radzionków? czy jest tam ten paulaner co w Piekarach? był ktos ?
Z drugiej strony cz w Kauflandach są spotykane Ciechany czy za dużo wymagam>?
tak przy okazji bym kupił bo na podgórną na Bytom gonić po piwko mi sie nie chce zbytnio , dzieki za info. moze byc pw.
pozdro piwosze :]Ostatnia zmiana dokonana przez meeting; 2010-09-15, 17:17.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika meeting Wyświetlenie odpowiedziWitam , ktoś wie jakie piwa sa dostepne w kaufland Radzionków? czy jest tam ten paulaner co w Piekarach? był ktos ?
Z drugiej strony cz w Kauflandach są spotykane Ciechany czy za dużo wymagam>?
tak przy okazji bym kupił bo na podgórną na Bytom gonić po piwko mi sie nie chce zbytnio , dzieki za info. moze byc pw.
pozdro piwosze :]Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziA może by tak ruszyć tyłeczek,zobaczyć jaki jest asortyment i opisac na forum?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fuliano Wyświetlenie odpowiedzimoże za czteropak?
Dzięki z góry
Comment
-
-
W Piekarach a pewnie i w całej Polsce pojawiły się niemieckie wynalazki sygnowane jako Stephan Brau.Schwarzbier,Radler i Pszenica robione prawdopodobnie w Mannheim.Produkty chyba typowo marketowe.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
Comment