W maju tego roku będąc w galerii Auchan w Mikołowie zauważyłem sklep "wina portugalskie". Kupiłem tam kilka piw??? myślałem, że jest to przypadek (piwo w sklepie zwinem). Natomiast wczoraj będąc w Auchan w Katowicach, z cikawości podszedłem do sklepu z portugalskimi winami, i niespodzianka, byly tam piwa, firmowane na kapslu double bock i były to piwa portugalskie. Czy w innych Auchanach są takie sklepy i czy również są w nich piwa?
piwa portgalskie w galeriach Auchan
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
13.05.2021 będąc w Poznaniu zabrałem się do Nieczajnej z Jankiem Szałą, który warzy tu kontraktowo. Inaczej czekał by mnie 5 kilometrowy spacer ze stacji PKP Wargowo. Teren gdzie znajduje się browar leży kawałek od wsi i na pierwszy rzut oka budzi mieszane uczucia. Betonowe płoty, siatki...
-
Channel: Browary polskie
-
-
W środkowej części północnej Islandii - w osadzie liczącej ledwie stu kilku mieszkańców - powstał pierwszy w tym kraju (o surowym klimacie) mikrobrowar.
Árskógssandur (zamiennie: Litli-Árskógssandur) to niewielka miejscowość na zachodnim wybrzeżu najdłuższego (około 60 km długości...-
Channel: Islandia
2024-09-28, 23:39 -
-
Jak co roku w grudniu zapraszamy wszystkich serdecznie na Poznańską Giełdę Birofilistyczną
07.12.2019 od godziny 7 do 13 .Sala piekarni Fawor ul.Unii Lubelskiej 1 .Sponsorem Giełdy jest BROWAR KARCZEWSKI ( Będą etykiety , podstawki , i oczywiście piwo). Specjalnie na giełdę...
-
Channel: Giełdy kolekcjonerskie
-
-
Będąc w Cluj 8.08.2023 odwiedziliśmy browarek Hophead Brewing https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...ku#post2336054.
Dokładnie bramę obok, po tej samej stronie ulicy,...-
Channel: Rumunia
2023-10-29, 22:04 -
-
Pewnie nic nowego dla miejscowych, dla mnie jak najbardziej. Nieco poza standardowym szlakiem w Poznaniu - taka fajna gastro-enklawa pomiędzy rondem Śródka a Ostrowem (Ostrowiem?) Tumskim w Poznaniu mi się objawila. A tam na ten przyklad silnie związany z Browar Za Miastem przyjazny lokal gdzie...
-
Channel: Wielkopolskie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment