Czy ktos wie czy wogule mozna nabyc w Szczecinie piwo w beczce od 10-60L. Tylko chodzi mi o taki ktore moge bez problemu w domu otworzyc niepotrzebujac zadnego nalewaka ani innych rzeczy. Jakis kurek czy cos. Z gory dzieki. Pozdrawiam.
Szczecin poszukuje piwa beczkowego
Collapse
X
-
"wogule" nie można nabyć takiej beczki "niepotrzebujac zadnego nalewaka". poza tym zły dział- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzi"wogule" nie można nabyć takiej beczki "niepotrzebujac zadnego nalewaka". poza tym zły dział
Comment
-
-
no nie wiem co w browarze powiedzą jak ją otworzysz ''niepotrzebując żadnego nalewaka'' TwojeKolekcja puszek piwnych:
http://puszkikrugera.web-album.org/
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika TobianSzczecin Wyświetlenie odpowiedziCzy ktos wie czy wogule mozna nabyc w Szczecinie piwo w beczce od 10-60L. Tylko chodzi mi o taki ktore moge bez problemu w domu otworzyc niepotrzebujac zadnego nalewaka ani innych rzeczy. Jakis kurek czy cos. Z gory dzieki. Pozdrawiam.
poza tym,
- wszyscy zobaczą, że jesteś ekstra, bo kupujesz taaaaakie dobre piwo
- każdy będzie wiedział, że masz klasę, bo to cHajneken przecież
- pieniędze wyślesz za granicę do Holandii, bez opłaty za przelew nawet
- tych 100 zwolnionych pracowników regionalnych browarów i tak pewnie nie miało rodzin...
- ...
Po co Ci piwo w beczce? Kup sobie 20 butelek Lecha i przelej do wiadra! A następnie wylej do kibla póki nikt się nie zatruł...
Comment
-
-
nie bądź niegrzeczny i pisz na temat (ale np. nie o pewnej giełdzie )- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika TobianSzczecin Wyświetlenie odpowiedziBeczke 60L kupie sobie za 180 zl co daje 1.5zl za piwo to jest roznica cenowa. Ale rozmawialem z kolega ktory mowi ze do takiej beczki musze miec nalewak i chlodzarke ktora niby powoduje ze nie leci mi sama piana.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Nie musisz mieć nalewaka, ani chłodziarki, wystarczy ręczna pompka. Oczywiście piwo i tak wypadałoby schłodzić "domowym sposobem".Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
ręczna pompka zawiera również nalewak w sobie, więc nie wiem czy Koledze o coś takiego chodziło- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment