Szczecin poszukuje piwa beczkowego

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • TobianSzczecin
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2007.12
    • 4

Szczecin poszukuje piwa beczkowego

Czy ktos wie czy wogule mozna nabyc w Szczecinie piwo w beczce od 10-60L. Tylko chodzi mi o taki ktore moge bez problemu w domu otworzyc niepotrzebujac zadnego nalewaka ani innych rzeczy. Jakis kurek czy cos. Z gory dzieki. Pozdrawiam.
  • ART
    mAD'MINd
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2001.02
    • 23976

"wogule" nie można nabyć takiej beczki "niepotrzebujac zadnego nalewaka". poza tym zły dział
    - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
    - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
    - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• Sherman
      Porucznik Browarny Tester
      • 2005.09
      • 305

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzi
      "wogule" nie można nabyć takiej beczki "niepotrzebujac zadnego nalewaka". poza tym zły dział
      Nabyć można, tylko po co bez nalewaka. No chyba że ktoś chce na niej na przykład kwiatka postawić

Comment

• kruger_nr1
        Kapitan Lagerowej Marynarki
        🍼
        • 2005.11
        • 802

no nie wiem co w browarze powiedzą jak ją otworzysz ''niepotrzebując żadnego nalewaka'' Twoje
        Kolekcja puszek piwnych:
        http://puszkikrugera.web-album.org/

Comment

• Grothesk
          Kapitan Lagerowej Marynarki
          • 2005.11
          • 811

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika TobianSzczecin Wyświetlenie odpowiedzi
          Czy ktos wie czy wogule mozna nabyc w Szczecinie piwo w beczce od 10-60L. Tylko chodzi mi o taki ktore moge bez problemu w domu otworzyc niepotrzebujac zadnego nalewaka ani innych rzeczy. Jakis kurek czy cos. Z gory dzieki. Pozdrawiam.
          Kup sobie dwie beczki pięciolitrowe Heinekena - nawet niepełnosprytny sobie poradzi z ich otworzeniem...

poza tym,
          - wszyscy zobaczą, że jesteś ekstra, bo kupujesz taaaaakie dobre piwo
          - każdy będzie wiedział, że masz klasę, bo to cHajneken przecież
          - pieniędze wyślesz za granicę do Holandii, bez opłaty za przelew nawet
          - tych 100 zwolnionych pracowników regionalnych browarów i tak pewnie nie miało rodzin...
          - ...

Po co Ci piwo w beczce? Kup sobie 20 butelek Lecha i przelej do wiadra! A następnie wylej do kibla póki nikt się nie zatruł...

Comment

• ART
            mAD'MINd
            🥛🥛🥛🥛🥛
            • 2001.02
            • 23976

nie bądź niegrzeczny i pisz na temat (ale np. nie o pewnej giełdzie )

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• TobianSzczecin
              Szeregowy Piwny Łykacz
              • 2007.12
              • 4

Beczke 60L kupie sobie za 180 zl co daje 1.5zl za piwo to jest roznica cenowa. Ale rozmawialem z kolega ktory mowi ze do takiej beczki musze miec nalewak i chlodzarke ktora niby powoduje ze nie leci mi sama piana.

Comment

• anteks
                Generał Wszelkich Fermentacji
                🥛🥛🥛🥛
                • 2003.08
                • 10788

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika TobianSzczecin Wyświetlenie odpowiedzi
                Beczke 60L kupie sobie za 180 zl co daje 1.5zl za piwo to jest roznica cenowa. Ale rozmawialem z kolega ktory mowi ze do takiej beczki musze miec nalewak i chlodzarke ktora niby powoduje ze nie leci mi sama piana.
                a co to za piwo leją w takie beczki ??
                Mniej książków więcej piwa

Comment

• Wujcio_Shaggy
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2004.01
                  • 4628

Nie musisz mieć nalewaka, ani chłodziarki, wystarczy ręczna pompka. Oczywiście piwo i tak wypadałoby schłodzić "domowym sposobem".
                  Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)

@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet

Comment

• ART
                    mAD'MINd
                    🥛🥛🥛🥛🥛
                    • 2001.02
                    • 23976

ręczna pompka zawiera również nalewak w sobie, więc nie wiem czy Koledze o coś takiego chodziło

Comment

Przetwarzanie...
                    X