Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną
Wyświetlenie odpowiedzi
jak przedstawia się oferta piwna Carrefoura?
Collapse
X
-
Napis: "ściągnięto 99%" cieszy tylko przez pierwsze pół godziny.
Admin ma zawsze rację
PIWOSZE WSZYSTKICH KRAJÓW ŁĄCZCIE SIĘ
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziCiechan zwykły, mocny, pszeniczny i pszczeli
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
W Expressie nie ma raczej takich fanaberii, jak Weihenstephaner, Krusovice czy belgi. Ciechan to max.
Expressy nie są ściśle sieciowe i ich oferta jest dużo szczuplejsza. Za to chyba mogą się dogadywać z dostawcami na własną rękę.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Ciechan max ale to tak jak Pendragon powiedział tylko na Mazowszu. Bo ja nigdy Ciechana nie widziałem w żadnym z Cerrefourów w Małopolsce. A odwiedziłem ich większość z racji wykonywanej pracy.Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.
Comment
-
-
Zawsze mi się wydawało, że Albert w Galerii Mokotów przepoczwarzył się właśnie w Express, a nie regularny Carrefour. I od przepoczwarzenia była tam mniej więcej taka oferta, jaką wymieniłem.
Sprawdzę w tym tygodniu. Może to kwestia lokalizacji, że niby Galeria to bardziej prestiżowe miejsce niż... jakieś mniej prestiżowe miejsce.
PS Pytek nie określił, skąd jest, więc dostał informacje z Mazowsza. Może następnym razem nie będzie liczył na jasnowidza .Last edited by żąleną; 2011-04-22, 01:22.
Comment
-
-
Muszę przyznać, że zamiast zupełnie bez sensu gapić się na zielony las, od kilku tygodni mogę oglądać Carref***a z przyległościami prosto z okna. Jednak na szczęście nie jest aż tak blisko, żebym mógł ocenic jego ofertę piwną. A ta, nie wiem jaka musiała by być, żeby mi wynagrodziła ubytek leśnej panoramy...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziZawsze mi się wydawało, że Albert w Galerii Mokotów przepoczwarzył się właśnie w Express, a nie regularny Carrefour. I od przepoczwarzenia była tam mniej więcej taka oferta, jaką wymieniłem.
Sprawdzę w tym tygodniu. Może to kwestia lokalizacji, że niby Galeria to bardziej prestiżowe miejsce niż... jakieś mniej prestiżowe miejsce.
PS Pytek nie określił, skąd jest, więc dostał informacje z Mazowsza. Może następnym razem nie będzie liczył na jasnowidza .
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziMuszę przyznać, że zamiast zupełnie bez sensu gapić się na zielony las, od kilku tygodni mogę oglądać Carref***a z przyległościami prosto z okna. Jednak na szczęście nie jest aż tak blisko, żebym mógł ocenic jego ofertę piwną. A ta, nie wiem jaka musiała by być, żeby mi wynagrodziła ubytek leśnej panoramy...Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
To chyba liczone z Lwówkiem, bo za nic nie mogę doliczyć się 11 produktów z Ciechanowa.
Nawet z Grudniowym Porterem i Krzepiakiem wychodzi mi 10.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Mi wychodzi 11 ale wątpię żeby Grudniowy był w Kerfurze.
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
Comment
-
-
A w Leclercu na Bielanach jest, i to poniżej 11 zeta... Czyli możnaRzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Comment
-
-
A no tak, przecież są 3 a nie 2 rodzaje Portera.
Comment
-
-
Co do oferty - w Arkadii super! duży wybór Czech, Belgii, z Polski ciechany, Lwówki, Cornelius - a w innej "galerii" Sadyba - dramat - sam sklep taki sam jak w Galerii Mokotów (bez tekstyliów, patelni, namiotów, pralek itp.) a z piwa praktycznie nic wypijalnego (może Porter z Okocimia czy Żywca, Paulaner). Także uwaga co do cen (nie tylko piwa) - Carrefour Arkadia w porównaniu z Carrefourem Sadyba - różnica mniej więcej 25-30%. Na wszystkim.Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piecia Wyświetlenie odpowiedziCo do oferty - w Arkadii super! duży wybór Czech, Belgii, ...
Comment
-
Comment