Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika majeure
Wyświetlenie odpowiedzi
jak przedstawia się oferta piwna Carrefoura?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Komar_Pafnucy Wyświetlenie odpowiedziMi wychodzi 11 ale wątpię żeby Grudniowy był w Kerfurze.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika OlejOjc Wyświetlenie odpowiedziO dziwo, Grudniowy jest na półce. Początkowo za 14 zł., teraz za niecałe 11 zł.
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
Comment
-
-
To pewnie rzucili tam te wszystkie niesprzedane egzemplarze z listy niewiele ponad tysiąca butelek
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziTo pewnie rzucili tam te wszystkie niesprzedane egzemplarze z listy niewiele ponad tysiąca butelekRzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Comment
-
Comment