Hurtownie

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • rugby
    Porucznik Browarny Tester
    • 2007.08
    • 376

Hurtownie

Witam serdecznie wszystkich piwoszy.
    Jestem właścicielem knajpy w Krakowie, a ponieważ uwielbiam niszowe piwa oraz piwa z małych polskich browarów chciałbym w swojej ofercie mieć kilka(naście...?) piw z takich miejsc. Niestety takie marzenia sprowadzają się do "zdobywania" ich w różnych miejscach. Czy możecie podać mi adresy lib nazwy hurtowni w Krakowie, jego okolicy oraz w Trójmieście (tutaj jestem przez 5 dni w tygodniu) gdzie mógłbym kupić piwa z browarów Jabłonowo, Czarnków, Jurand, Edi, Grudziądz, i parę innych małych...

pozdrowienia
    Ostatnia zmiana dokonana przez Maggyk; 2008-03-05, 06:31. Powód: usunięto link zawierający reklamę lokalu
    Omerta Pub & more...
    Kraków, ul. Warszauera 3/ Kupa 3

www.omerta.com.pl

Related Topics

Collapse

• e-prezes
    Baladin, L'IPPA
    e-prezes
    Baladina znałem jeszcze z dość szerokich kranów Omerty w Krakowie, gdzie gościły czasem bardzo zacne piwa z Włoch. Może nie klasy Xyauyù, ale pamiętam, że to były moje początki z włoskim kraftem. Browar już mocno komercyjnie stoi na nogach, więc o zbyt nie musi się martwić. W Bolonii, przy...
    2023-02-26, 17:40
  • dadek
    Praha-Kobylisy, Na pecích 1044, Pivovar Bad Flash
    dadek
    Komuś kto choć raz był w Pradze i trochę interesuje się kraftowym piwem, nazwa browaru powinna coś mówić. Choć pierwszą warkę uwarzono tu w maju 2021, to od około 7 lat piwa Bad Flash były warzone kontraktowo w różnych czeskich browarach przez dwóch dobrze znanych w praskim piwnym światku...
    2022-09-29, 01:56
  • masumi
    2020.02.15 - XXVI Międzynarodowa Giełda Birofilistyczna w Krakowie
    masumi
    Witam.
    Mam przyjemność poinformować i zaprosić na XXVI Międzynarodową Giełdę Birofilistyczną w Krakowie
    Data: 15. 02. 2020 r.
    Adres: ul. Reymonta 15, Kraków
    Czas: w godz. 7,00 - 12,00
    Wejściówka 5 zł
    Rezerwacja stolików 5 zł, (wrzuć info na PW)....
    2020-01-11, 22:26
  • Cooper
    Zamknięte browary "rewolucji kraftowej" - lista
    Cooper
    Chyba nie ma takiego tematu ale jednak jeśli jest to proszę o usunięcie mojego wątku albo połączenie z istniejącym.

Chodzi o browary, czy to restauracyjne czy rzemieślnicze jakie upadły już po wybuchu tzw rewolucji kraftowej w naszym kraju. Trudno dokładnie wydatować kiedy taka...
    2019-06-27, 11:00
  • warsawcity
    Sprzedam butelkę ze składu J. Ripper w Krakowie, koniec XIX - pocz. XX w.
    warsawcity
    Sprzedam unikalną butelkę ze składu J. Ripper w Krakowie, który prowadził m.in. sprzedaż piwa Okocimskiego i Pilzneńskiego. Butelka jest w bardzo dobrym stanie, posiada jedynie liczne drobne ryski. Wykonana ze szkła w kolorze miodowym, zamykana była na korek, ma bardzo masywne denko, wysokość:...
    2018-04-25, 10:48
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...