Ciechan miodowy

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • tyszek
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2003.06
    • 1

Miodowe też można spotkać w markecie "Piotr i Paweł" a przynajmniej w tym w jankach

Właśnie kosztuję sobie i zacne trzeba przyznać
    -------------------------------------
    STRONG i nie ma mocnych
    ---
    :-( + PivO = ;-)
    ---

Comment

• meeting
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2010.09
      • 4

Witam ,

Własnie nabylem dwie butelki Ciechana miodowego i mam takie pytanie czy ktoś sprawdzał czy lepiej smakuje zmrożony miodowy czy lepiej go pić prosto ze sklepu? , nie wiem jak jest z piwami miodowymi dlatego pytam a w szczegolnosci Ciechan gdzie ponoc dają prawdziwy miód , chodzi mi o to aby go czasem tak nie popsuć czy zniwelowac jakos zapach , ktoś moze mi doradzic bo aktualnie przebywa od 5min w lodówce i się zastanawiam czy mu wystarczy czy moze lepiej go wyciągnąć , jak sądzicie , sory za tak debilny post ale troche nierozgarnięty piwosz jeste

Comment

• Marusia
        Marszałek Browarów Rzemieślniczych
        🍼🍼
        • 2001.02
        • 20221

Zmrożone - nie, schłodzone - tak.
        www.warsztatpiwowarski.pl
        www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• jacer
          Pułkownik Chmielowy Ekspert
          • 2006.03
          • 9875

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika meeting Wyświetlenie odpowiedzi
          aktualnie przebywa od 5min w lodówce i się zastanawiam czy mu wystarczy czy moze lepiej go wyciągnąć , jak sądzicie , sory za tak debilny post ale troche nierozgarnięty piwosz jeste
          No, bardzo nierozgarnięty 5min to się butelka nie zdążyła schłodzić. 2h i myślę, że będzie dobrze.
          Milicki Browar Rynkowy
          Grupa STYRIAN

(1+sqrt5)/2
          "Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
          "Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
          No Hops, no Glory :)

Comment

• dadek
            Major Piwnych Rewolucji
            🍺🍺
            • 2005.09
            • 4698

Jak schłodzisz, to przy miodowym konieczne jest jeszcze przed nalaniem dokładne wymieszanie osadu z dna, byś wszystko miał w szklance. Wtedy osiągniesz pełnię smaku.

Comment

Przetwarzanie...
            X