W związku ,ze związkiem ,że piwa lanego tam nie ma ,nie wydzielam oddzielnie każdej knajpki.Ja zauważyłem cztery i co trafiłem...Bosmana, Carlsberga,Lecha i Tyskie.Porażka.Na szczęście Wałcz i Piła są blisko i tam można napić się Noteckiego .Butelkowe jasne jest na szczęście do zakupienia w zdecydowanej większości sklepików
Tuczno, knajpy, temat zbiorczy
Collapse
X
-
Witam,
Byłem tam roku temu i nabyłem piwka z browaru BOSS, a mianowicie: Chojrak, Pirat no i oczywiście mojego ulubionego Bossa Portera. Kupowałem w małym parterowym sklepiku na wjeździe do miasteczka od strony Mirosławca.
Ciekaw jestem czy dalej są tam te piwka jeszcze?Miałem iść na wojnę - poszedłem na piwo
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Hmel Wyświetlenie odpowiedziWitam,
Byłem tam roku temu i nabyłem piwka z browaru BOSS, a mianowicie: Chojrak, Pirat no i oczywiście mojego ulubionego Bossa Portera. Kupowałem w małym parterowym sklepiku na wjeździe do miasteczka od strony Mirosławca.
Ciekaw jestem czy dalej są tam te piwka jeszcze?Ostatnia zmiana dokonana przez Pogoniarz; 2008-07-31, 10:20.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Kilka lat temu była mordownia z Noteckim ale potem zamieniono ją w sklep. W sklepach było sporo Noteckiego.
Bardzo lubie tamte okolice więc się wypowiedziałem aby nabić postaTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
Comment