Szczecin, sieć Żabka

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • kangurpl
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2002.03
    • 2660

Butelki przyjmują w punkcie obsługi klienta.
    Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
    "W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."

"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"

Comment

• cyfronik
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2008.11
      • 11

Żabka na Dworcowej. W ofercie pasteryzowane Noteckie, Eire i między innymi Specjal, Romper.

Comment

• TCT
        Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
        • 2007.04
        • 135

Pozwoliłem sobie napisać w tym temacie, ponieważ chyba nie ma potrzeby zakładać nowego na taką błahostkę; Otóż, czy ktoś z Szanownych Forumowiczów orientuje się dlaczego w sieci żabek butelka z piwem Eire jest bezzwrotna a z jasnym Noteckim już zwrotna? Jeszcze gdyby to chodziło o ilość kaucji pobranej z butelki no to pal 6 -pani z kasy się zakałapućkała (już przyjmę nawet że nieświadomie), ale na paragonie jasno tak stoi. Czy jest to może pomyłka osoby 'wbijającej' kody w pamięć kasy czy też ten (przepraszam za dosadność) imbecylizm to powszechna praktyka?
        "Każdy jest obowiązany do dbałości o stan środowiska i ponosi odpowiedzialność za spowodowane przez siebie jego pogorszenie.."
        art. 86 Konstytucji RP

Comment

• unkel
          • 2008.08
          • 244

Ja czegoś takiego nigdy nie doświadczyłem, więc na 90% błąd pani kasującej.

Comment

• Robson_87
            Kapral Kuflowy Chlupacz
            • 2008.09
            • 33

mi zawsze za eire kasowali normalnie kaucje wiec jak pisze kolega wyzej to musiala byc pomylka

Comment

• TCT
              • 2007.04
              • 135

Dzięki za odpowiedź. Jako ciekawostkę podam jeszcze, że chociaż kupiłem 2 Eire (wg paragonu butelki bezzwrotne) oraz 1 jasne (zwrotna) to kaucji pobrano mi za dwie butelki Totalna paranoja, no ale w tej żabce nie takie rzeczy się działy - łącznie ze zniknięciem 20 kanapek po 2,5 zł o kradzież których zostali oskarżeni bogu ducha winni uczniowie pobliskiej szkoły średniej (ot taki mały wieczorny OT - Administracjo, nie kąsaj )
              "Każdy jest obowiązany do dbałości o stan środowiska i ponosi odpowiedzialność za spowodowane przez siebie jego pogorszenie.."
              art. 86 Konstytucji RP

Comment

• Hmel
                Kapral Kuflowy Chlupacz
                • 2008.07
                • 43

W Żabce na Milczańskiej (Pomorzany) pojawiło się Abbe Weizen z Połczyna-Zdroju. Cena 3.79 zł
                Miałem iść na wojnę - poszedłem na piwo

Comment

Przetwarzanie...
                X